Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] pliki 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z plikami 2011.

Robię wszystko tak jak jest to opisane tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/424817-download-new-serverfiles-2011-by-sherermastick/

Niby nic trudnego, włączam porty w sysinstall wpisuje końcówki tak jak trzeba (chce zrobić serwer hamachi). Jako clienta używam kamer moda wpisuje pong tam gdzie trzeba i po włączeniu kamer moda napotykam pierwszy problem:

CH pisze OFF, a po wpisaniu loginu i hasła nie moze sie polaczyc gdy jednak wpisze login konta ktory nie istnieje pisze ze takowe konto nie istnieje, a gdy wpisze zle haslo do konta to rowniez zostaje o tym poinformowany... jednak gdy wpisuje dobre haslo o login po dluzszym zastanowieniu (zostaniesz polaczony) wywala blad polaczenia z serwerem.

Siedzialem nad tym troche czasu i probowalem wiele sposobow, i zauwazylem ze gdy nie mam wlaczonych portow (tego programu) dziala wszystko tak samo jak z wlaczonymi poratmi (czyli wszystko to co wyzej opisalem)

Opublikowano (edytowane)

Podaj logi z systerr..

@Edit

Niestety nie wiem, to musi ci powiedzieć inna osoba...

Nie pamiętam z pamięci.

Edytowane przez Naxter™
Opublikowano (edytowane)

Próbowałem, tu chodzi coś o porty... bo czy je mam włączone czy nie to i tak informacje są identyczne...

Może trochę inne pytanie, jak zmienić port logowania i char w serwerze ?

@up

Edytowane przez Fovi