Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak włączyć gre w oknie

kacperziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Mam problem gdy włączam gre w fullscren czyli normalnie pelny ekran resetuje mi się komputer

Ale gdy juz włączył bym w oknie to by tak nie było

I TERAZ PYTANIE JAK TO ZROBIĆ

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

Dajesz prawym na grę Własciwosci

i w element docelowy dopisujesz:

-w

np. "D:\Combat Arms EU\CombatArms.exe" -w

ss

oknob.jpg

@edit

poszło ci bo mi nie :D coś mi się zdaje ze ca nie obsługuje trybu okienkowego. a ta komenda jest jednak do dosowych programów ;s

zaraz postaram się znaleźć inne rozwiązanie.

@edit

niestety combat nie obsługuje trybu okienkowego ;/

sprawdziłem kilkoma sposobami żaden nie działa

zresztą coś mi się wydaje że te resty to nie wina full screena.

@down

Uruchom normalne okno jak by to zmienić na zminimalizowane jak możecie to zobaczcie BĘDĄ ++++

to też nic nie daje ;/

tez testowałem różne sposoby

Wniosek - CA nie obsługuje trybu okienkowego.

@Enzil

zgadza się w moim vipie CA przechodzi do trybu okienkowego.

30589.png

Opublikowano

no zeczywiście mi tez nie idzie ale jeszcze mogłby ktoś sprawdzić (Nie chce ryzykować reseta bo to psuje kompa) tam pisze tak

Uruchom normalne okno jak by to zmienić na zminimalizowane jak możecie to zobaczcie BĘDĄ ++++

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

Uwierz na necie znajdziesz masę sposobów by zrobić gierke na oknie

ale z mojego doświadczenia żadne rozwiązanie nie działa na CA :/

sygnayr.png
Opublikowano

@2x up

To po co się udzielasz? Pewnie autor przybył do nas z google, więc zamiast pisac posta "wypierdalaj szukac sam", dałbyś łaskawie link.

Otwórz CA jako admin

Opublikowano

Hah, vip hacki mają opcje window, która pozwala odpalić CA w okienku. Normalnie to tego raczej nei zrobisz.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Hah, vip hacki mają opcje window, która pozwala odpalić CA w okienku. Normalnie to tego raczej nei zrobisz.

Ale jak ci zalezy na koncie to lepiej tego sposobu nie uzywaj lepiejxD

Opublikowano

Ale jak ci zalezy na koncie to lepiej tego sposobu nie uzywaj lepiejxD

Dlaczego nie ?

Vip Hacki nie są wykrywane przez logi więc nie ma co się bać ;x

9368_gold.png

Opublikowano

Wiecie możecie podać link do vip hacka :) skorzystam nie tyllko z window mode hehe :D

ghbsys , mpgh - masz vipy, tylko nie wiem czy jestes poinformowany że za VIPy się płaci :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A to vipa nie chce :D a czy na pewno nie ma innego sposobu ja w googlach szukałem z 30 minut i nic nawet wiencej pomuszcie jeszcze help!

a po za tym to mam inny problem ale mam go tu napisać czy nowy temat?

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

zalezy czy to dotyczy CA czy nie.. ale jeśli tak to możesz tu napisac żeby spamu nie robić

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dotyczy Ca

Więc tak gdy gram po paru minutach wyrzuca mnie z rundy ale nie do pulpitu tylko do rooma tam gdzie naciskame "Game Start" nie moge zastartować większość przyciskow jest szare lobby nacisne to nic mozna tylko w tym wypadku zrobić Ctrl+Alt+Delte i tak prawie w kazdej rundzie moze w tym mi powiecie co zrobić bo z tym resetem to stawie nowy system i będzie cacy ale z tym wywalaniem to zawsze tak mam mysle ze to wina neta POMOCY

//Enzil

Używaj przeglądarki, która zaznacza błędy ortograficzne!

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

byc może pada ale da sie temu zapobiec naprawić to może przyśpieszyć neta co radzicie ?

Radzę wyłączyć podczas gry w CA wszystkie programy wymagające internet..

Skype,Vent,Ts,GG,i inne ponieważ one zabierają ci część połączenia internetowego .

9368_gold.png

Opublikowano

no sprubuje mam nadzieje ze sie uda ale jak cos mozecie inne sugestie napisac ale jak muwilem wiem widzialem kiedy filmy na youtube jak przyśpieszyć internet moze to pomoze jak myślicie próbować?

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

Tak jak wyżej, w CA nie pograsz w trybie okienkowym.

///Po co powtarzasz to co powiedzieli userzy up?

5%

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...