Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pare pytan mam zamiar zaczac grac w 4story i mam do was prozbe czy moglibyscie mi powiedziec kim najlepiej grac i wogole pare slow o tej grze czy oplaca sie grac.Aha i powiedzcie kto jest w tym dziale kidem modem?

mcsygna.jpg
Opublikowano

Bardzo fajna gra. Ja proponuje ci zacząć grać łucznikiem /człowiek , szybko sie expi i w pvp nawet łatwo idzie.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

W ta gre bardzo fajnie się gra lecz bez wydania kasy na KK lub GOLDY bedzie ci ciezko OD 30lv . Najlepiej grac KAPLANEM lub ŁLucznkiem , kaplna moze sie uleczac i od 16lv bardzo szybko sie niem expi bo dotaje w tedy dobre skile, lucznik zas jest tez dobry do expienia lecz jak gralem nim dopiero od 21 lv fajnie mi sie nim expilo. Na wojnach dobrze sprawdzaja sie kaplan i lucznik , lecz ze wzgledu na buffy i uleczanie kaplana jest on czesciej brany do Pt na woje.

mca.pngmca.png
Opublikowano

co do upa to raczej szybko sie nie expi no ale codzienie wojny sa o 19 30 czy cos w takiej okolicy co soboty sa walki o zamki mozna sie bardzo fajnie pobawic lecz bez IS takzwanego item shopu duzo w tej grze nie zdzialasz hackerow ostatnio ogolnie niema chociaz ostatnio wychodza jakies hacki:) kim grac ? hmm dam ci linka do mojego tutka moze ci jakos pomoze http://www.mpcforum.pl/topic/415558-tut-pomoc-w-wybraniu-klasy/ ale graj postacia ktora ci sie podoba ;) aktualnie kidmoda niema jest moderator bo Razzmes jezeli pomylilem litery to sory awansowal ze tak powiem na moda wiec narazie kid moda niema

Opublikowano

Gralo sie fajnie ale rok temu. Wtedy ceny były przyzwoite a teraz podniosły się makabrycznie. Praktycznie bez pieniędzy nie ulepszysz nic na +12-24.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...