Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się kupić cod MW2?

Dr.HoUsE-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siema czy opłaca mi się kupic cod mw2 ? nigdy nie grałem w cod'a multiplayer i nie wiem czy będe dobry jak już niektuzi grają w tą gre 2 lata i taki ja wpadne to będą mnie kosić ;d i Czy są jakieś serwery dla początkujących ?

Edytowane przez Dr.HoUsE-
Opublikowano

naprawde jest warton kupic ta gre. moim zdaniem narazie najlepsze multi coda

na wersji stemowskiej nie ma serwerow tylko odrazu gdzies cie daje :P

jak nie chcesz tracic kasy to graj na alterIwnet (tam sa serwery)

­

Opublikowano

Ja bym ci radził Mw 2 nie kupować. Zgadzam się z UP że 1 z najlepszych multi. Ale nie opłaca się do końca kupować bo wersja AlterIW jest bardziej zaawansowana (np. dedyki) a jest za darmo. Jeżeli już to czekaj na Mw 3 no chyba że ci zależy na oryginale Mw 2 to możesz kupić :P

Opublikowano (edytowane)

hmm sam niewiem czy opylalo mi sie kupic ale musisz wiedziec ze paleta sie tam najwiekszy noobstwo codowe ;) takwiec tuby rpg i takie tam rzeczy ponadto wkurza mnie troche ze takzwany trym znajdz i zniszcz w skrocie SD jest tylko do 4 punktów ale ogolnie polecam ;P a i takze UP ma racje po co kupywac mw2 jak za chwile wychodzi mw3 a wymagania maja byc bardzo zblizone do coda 6 ;p

Edytowane przez Slimo
Opublikowano

moim zdaniem kase lepiej wydac na cod4 lub na bardzo oczekiwany cod mw3 . mw2 to staroc juz ;D

Opublikowano

Moim zdaniem jest warto grać w MW2 ale nie kupować. Tak jak koledzy piszą pobierz sobie AlterIvnet i tam morzesz spokojnie grać. Tylko radził bym ci nigdy nie używać cheatów ani żadnych takich... Jest później problem się odbanować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...