Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Could not create Java virtual machine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem już chyba wszystkiego przeszukałem mnóstwo stron również próbowałem rad zawartych na forum w tym temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/334669-tut-nie-dziala-mi-minecraft/

nic nie pomaga nie wiem jaka jest tego przyczyna. Dodam, że minecraft działał mi normalnie i nagle coś się popsuło i od tej pory nie działa nie mam sił już na ten syf ręce opadają jestem bezradny wiec zmuszony jestem prosić o radę na forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W okienku pisze tylko - Could not create the java virtual machine, prawda? Razem z kolegą też próbujemy coś na to poradzić, po reinstalacji javy wszystko działa aż do restartu komputera. Dołączam się do pytań.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@Odświeżam

Do kurwy nędzy mma już dość jebany minecraft i jebana jawa co za gówno gram gram i się spierdoliło ja pierdole jak można wogole wypuścić taki jebany syf? do kurwy nędzy przecież za to płacę i kurestwo nie ma prawa się spierdolić a jak zrobili gówno to niech kurwa mać tego nie wypuszczają ja pierdole co za świat wciska się ludzią chińskie tanie gówno które po paru dniach ulega rozjebaniu kurwa brak mi słów KURWY JEBANE czemu mi nie działa minecraft!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tak samo, kolega kupił sobie minecrafta, a tu dupa, "Cloud not the create the virtual machine" i dupa.

Błagam - zna ktoś rozwiązanie? Pisać!

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano
1. Jeśli mamy oryginalną wersje MC to kopiujemy plik "Minecraft.jar" z folderu z grą na pulpit. Jeśli wersję piracką to kopiujemy na pulpit "Minecraft.exe" z tego samego folderu.

2. Otwieramy notatnik

3. Wpisujemy: java -XmsIlość twojego ramu w mbm -jar "C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Pulpit\Minecraft.exe (lub .jar)

4. Zapisujemy to na pulpicie jako "Minecraft.bat"

5. Uruchamiamy i cieszymy się działającą grą

Cytat z :

To jest ukryta treść, proszę

.

Następnym razem polecam zajrzeć do mojego spisu ( link w sygnaturce ) i tam poszukać ;)

y5r5.png

Opublikowano

Miałem to samo ,spróbuj :

Sprawdź czy masz 2 anty-viry ( jak masz to odinstaluj ) MI POMOGŁO

I są jakieś inne tricki , ale byłfolder ( jakiś tutek ) że jeżeli zepsuł ci się miencraft zajrzyj :D