Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutro mam poprawkę z matmy ;( HELP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Jest tu ktoś kto potrafi to ogarnąć? Jutro mam poprawkę z matmy a za cholere nie ogarniam tego tematu, zawsze miałem problemy z tym przedmiotem.

W tym roku kończę liceum uzupełniające i nie chce zawalić roku, wystarczy że zrobię te zadania i je jutro zalicze.

Pomoże ktoś? Będę BARDZO wdzięczny! :unsure:

2exaro8.png

Żeby was zmobilizować to od razu piszę że jak ktoś mi z tym pomoże to wyślę mu półlitra na podany adres od razu po tym jak zaliczę ten cholerny przedmiot

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

a po za tym jest od tego odpowiedni dział na forum otwarty i tam należy pisac takie posty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No i co, że jest odpowiedni dział, jak w Pogaduszkach więcej ludzi to zobaczy, a on ma poprawkę jutro, więc to sprawa nie cierpiąca zwłoki.

Niestety, nie pomogę Ci, nie miałem jeszcze takich zadań(albo miałem, ale nie pamiętam, matematykę umiem tylko na lekcjach :P).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano (edytowane)

a po za tym jest od tego odpowiedni dział na forum otwarty i tam należy pisac takie posty

Edytowane przez kokosz

1377774857-U369478.png

Opublikowano

A nie lepiej było pomyśleć o tym wcześniej i pójść na jakieś korki, albo do kolegi / kolezanki ?! Pff... Nie pomgajcie mu, niech nie zda pajac, takich to powinno zaraz po urodzeniu sie topić.

Opublikowano

Tak wiem sam jestem sobie winny, nigdy nie byłem dobry z matmy i olałem ten przedmiot.

Nie musicie na mnie bluzgać wystarczy że sam jestem na siebie wkurwiony nie wiem jak ja do jutra to ogarnę

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

I właśnie czytając takie posty, zastanawiam się, za co on dostał Mentora.

za właściwe odpowiedzi we właściwych działach, jak każdy zacznie publikować gdzie mu tylko pasuje swoje tematy zrobi się większy bałagan na forum, właśnie do tego celu zostało stworzone specjalne podforum by na nim pisać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie się. Chłopak tylko prosi o pomoc, a Wy go obrażacie. Ja tak mogę nazwać tylko "kolegę", który dwa miesiące przed końcem roku wiedział, że nie zda z kilku przedmiotów i nic nie próbował poprawić.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Ja CI tu nic nie zrobię bo idę dopiero do 2 gim :P lecz doradzę Ci żebyś sprawdził tą stronę http://www.e-zadania.pl/ brat się uczył z niej do poprawki matury z matmy i mówił że tu dobrze tłumaczą i to jest lepsze niż korki :)

nieregulaminowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...