Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 5 Shot Event

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak kupujesz grey hiseca dostajesz 5 shoty do inboxa i je otwierasz i z tego ci lecą numerki jak masz linijkę ułożoną odblokowywują się itemki :) no i jeszcze z ruletki lecą te 5shoty :) to jest coś na podobnego do bingo tylko lepsze:)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Każdy ma swoją opinie na temat nagród z wszelakich eventów. Jak dla mnie, 5shot jest lepsze od Bingo Bonaza ;).

@autor

Wszystkie eventy opisane masz w temacie "Spis Eventów", gdybyś jeszcze czegoś potrzebował ;)

Opublikowano

Co do bingo dodam jeszcze,że za 5 trafionych,10 lub 15 i 25 są itemki .

Za 10/15 masz Bonusy Expa 200% a za 25 unikatową broń czyli tzw Epicką którą możesz zdobyć jedynie otwierając Skrzynki za NX (Myst-N,Tnsporter Locker,Kalike Case.)

Szkoda,że trochę późno bierzesz się za robienie tego eventu .

Ponieważ wcześniej kupując klucze dostawałeś ich 2xtyle.

Czyli tyczyło sie też to Skrzynek 5Shot

9368_gold.png

Opublikowano

Koledzy wytłumaczyli, więc Ci powiem prawdę. Nic takiego w tym nie ma sensonwego - by wykupić cała tabele musisz mieć ogromny fart, tzn trafić. Sam kupiłem z 150 gray hi sec keyów, i niestety brakuje mi 5 numerków. Jedyna sensowna nagroda to 200% exp pass i 20% gold pass, i 30 respawn tokenów + backpack 90 d.

Opublikowano

Mi się udało trafić tylko plecaczek snajperke i vesta :/ do tego musiałem dokupić bandamke bo już mnie wnerwiało jak kupiłem 45kluczy i jeden numerek trafiłem -.-''

Do tego się przykulały okularki z daily joba :D ubranie mam i oczywiście exp passy z 5shota poleciały ^^ dokupiłem rpg granata i lecim expic ^^

sygnayr.png
Opublikowano (edytowane)

Strzaly mozna trafic z ruletki albo po kupieniu szarego lub czarnego klucza. Gdy już mamy strzały możemy losowac numerki.

Trafienia:

5 strzałow = Bonusy 25% GP 200% EXP

15 strzałów = Respawn token x30

25 strzałow = PP-19 Mod Camo na 90 dni

Trafienia 5 numerkow ktore sa ustawione koło siebie nagradzane jest dodatkowymi broniami i nie tylko na 30 dni ale można tez wygrac kolejne 30 Respawnow, nowy backpack na 90 dni, zmiane flagi

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano

Mam pytanie aby nie spamować nowym tematem napiszę już tu słyszałem ''pogłoski'' ,iż 5Shot ma być wyczyszczony i będzie od nowa można strzelać.Czy to prawda ?