Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mroziak ^^

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostra obraza to za mało powiedziane.

To są groźby do świata realnego, powinien dostać perma, ale co ja tam wiem.

@Down

Domysliłem się po twoim avatarze, macie takie same jp'owe mózgi , móżdżki.

63989389769756300986.png

Opublikowano

M@niek dziwię Ci się, -=MacieQ=- wypowiada się w pogaduszkach w każdym temacie, nawet jeśli nie ma o tym bladego pojęcia, zakłada durne tematy tylko aby prowokować ludzi, tym samym od dawna dużo ludzi wkurwia. Teraz jak widzisz napisał status

Mroziak ^^ - POKONANY ! NIE DZIĘKUJCIE !

co brałbym to wszystko, jak by tylko sprowokował Mroziaka do tego, i wcale bym się nie zdziwił.

Tak samo wypowiada się na mój temat, nie lubi mnie, w większości postów pisze teksty typu "nie słuchaj babybuns on jest idiotą" itd, zniechęca ludzi do mnie, prowokuje. Nie wiem jaka była cała sytuacja, ale jestem przekonany w 100%, że on do sprowokował.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Po raz pierwszy, zgodzę się z BB. Typek się kompromituje a jeszcze bana, czy warna nie dostał.

Ale i z M@ńkiem się zgodzę i mu nawet dam za to +, bo Mroziak już naprawdę przegina

1314471493-U382249.png

Opublikowano

Macieq to słaby troll, który nie umie trollować i do tego jest idiotą, jakieś chujowe prowo daje itd. Dziwne, że jeszcze bez bana siedzi. No, a Mroziak chciał mu troszkę przymknąć ryj, bo my słabych trolli nie tolerujemy.

Opublikowano

Mroziak może i przegiął ale M@ńku przejrzyj posty Maćka i zobaczysz dlaczego sie tak stało.Przykładowo temat o białej broni w pogaduszkach: Maciek pisze żeby nie słuchał jebanych 14latków bo broni w zyciu nie widzieli a sprawdz ile ma lat w profilu..

Opublikowano

Bym przedłużył na perma. To nie jego pierwszy taki wyskok. Sam go banowałem za wyzywanie. Jakiś limit tego musi być.

Odpowiedź macie. Mnie również prowokował, zaczepiał i wyzywał. Jak ktoś nie posiada kultury to już ma problem z osobowością.

Rozumiem z kogoś się pośmiać, bo jest taka i taka sytuacja ale wyzywanie kogoś wulgaryzmami to przesada, tak robi osoba nie posiadająca kultury i po prostu głupia.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Odpowiedź macie. Mnie również prowokował, zaczepiał i wyzywał. Jak ktoś nie posiada kultury to już ma problem z osobowością.

Rozumiem z kogoś się pośmiać, bo jest taka i taka sytuacja ale wyzywanie kogoś wulgaryzmami to przesada, tak robi osoba nie posiadająca kultury i po prostu głupia.

Może i tak, ale maciek to jest zwykły troll, prowokator. Każdego prowokuje jak tylko może. I ja o tym wiem, że Ty też to wiesz. :D

Sam mam ochotę czasami mu dojebać, jak i pewnie dużo innych osób. Mroziakowi wcale się nie dziwię. Jak widzisz szło o te wszystkie posty, cwaniactwa w pogaduszkach. Przyjrzyjcie się temu Maćkowi a się przekonacie.

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...