Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ma ktos jakis priv do dekarona z prostym instalem albo jak ktos gra w ellitedekaron to niech powie jak sie robi bo mi jak 1 raz nacisne ,,play,, to otwiera to drugie okno i zaraz znika

z gory ThX

15221.gif

Opublikowano

Niestety, ale jest maly problem bo admin zoblokaowal linkowanie na ta strone i moge wam dac link do clienta i patcha, ale nie wstawie linku do rega :/

Zrobcie tak: w GOOGLE wpisujecie FUSSION DEKARON, dajecie na czwarty link, pozniej klikacie na link do forum a nastepnie drugi temat i macie wszystko co potrzeba (inaczej wytlumaczyc nie moge) :)

Opublikowano

mam problem a mianowicie zarejestrowalem sie na stronce tak ta stronka wyglada :dek.th.png

i po wejsci do gry gdy prubuje sie zalogowac pisze ze nniema tkaiego ID co mam zrobic?? HELP

15221.gif

Opublikowano

Hmm nie wiem jak to zrobić...Ale ja bym ci polecił Dekaron Rusaki łatwa rejestracja i prosta instalacja :P(tak mi się jakoś zrymowało).Jest tam Action 6,ale nie ma alokena i poza tym są sety dla kazdej postaci na 180 lvl i można ulepszać itemy na +12 ^^ i nowe mapy takie jak East Ares i West Morte.Raty servera to:2000x exp,500x drop,1000x drop on tresure boxes.Jest jeszcze drugi server Last Man Standing i nie wiem czy dobrze wyczytałem że tam pojedynki PVP są za prawdziwe pieniądze ^^ Gorąco polecam ten server