Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca Joymaxa

My Name Is Edward

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kazdy z Was zauwazyl ze Joymax Robi inspekjce serwerow 10-15minutowa. Chciałbym Was Poinformowac ze dostalem Bana Za Granie na Srokingu wczoraj dostalem. Także teraz gdy gracie wejdzcie na rev6.com i zbaczcice ile serwor jest check. Jak jest wiecej niz 2 To Masz W jak najkrotszym czasie wyjsc z serwera;] . Dostalem Bana i Teraz sie skaplem bo wchoidze na rev6.com a serwery sa check wiiecej niz +3 . I Kolega domnie pisze ze dostal bana teraz;/. Patrzcie co jakis czas na rev6.cm gdy gracie. Pamietacie Jak Joymax napisal ?? ze bedzie banowal boty????. Teraz jest na to czas . UWAZAJCIE!!!

Opublikowano

no to jest przecież tylko gra, a że ty w nią pompujesz tyle kasy to już nie mój interes

@Down: jutro będzie 82, może chcesz jeszcze dowód na to?

Opublikowano

Zal ... Kto kurwa slyszal zeby w sobote i w inne dni jak wtorek dostac bana... no jelop chyba to wymyslil jakis o.O

wklej moze screena z tym ze jestes zbanowany to wtedy zwracam honor... jak narazie dla mnie to jakis fake i usilowanie zrobienia afery z niczego...

Edit:///

"parowa wynika z tego ze nigdy nie miales lv 50 +"

mam 92 lv nukera spear , nukera 93 bow , wizza 71 , wariora 74 i bowa 45 ( 260k sp )

na spiraczu sos spira i w chuj ponad 400kk golda, wszedzie avatar i w ogole...

i tez uwazam ZE TO TYLKO GRA

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

@barabarabara

masz racje... mysle ze to fake ale i tak sie boje

bo jak by joymax mial banowac graczy jk na serwie jest +2/3 albo wiecej to by zbankrutowal....;/

xxx

Opublikowano

oni kurwa nawet nie wiedza jak ban wyglada...

mam zbanowanego glaviera 32 lv 10k sp z czasow jak gap byl 80 wiec ja przynajmniej wiem jak to wyglada :| te noobki na oczy nie widzialy jak ban wyglada... pewnie wam wyskakuje Discconected i uwazacie ze to ban ... albo nie... Pocztą wam przysylaja list polecony :|

Jm sie nudzi to wysyla... albo jeszcze ciekawiej , sami przychodzą i mowia osobiscie ze zostajesz zbanowany , a przychodza specialnie w secie armora na 8 d co bys im nie mogl krzeslem najebac....

idiotyzm , Kilo KartoflY proponowalbym bana juz nie na 3 dni bo to jeden wielki spam sie robi , a przez nich ludzie sie denerwuja ...

banda dzieci neo nic wiecej

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Opublikowano
Zal ... Kto kurwa slyszal zeby w sobote i w inne dni jak wtorek dostac bana... no jelop chyba to wymyslil jakis o.O

wklej moze screena z tym ze jestes zbanowany to wtedy zwracam honor... jak narazie dla mnie to jakis fake i usilowanie zrobienia afery z niczego...

Edit:///

"parowa wynika z tego ze nigdy nie miales lv 50 +"

mam 92 lv nukera spear , nukera 93 bow , wizza 71 , wariora 74 i bowa 45 ( 260k sp )

na spiraczu sos spira i w chuj ponad 400kk golda, wszedzie avatar i w ogole...

i tez uwazam ZE TO TYLKO GRA

Ja mam rogala 100lvl nukera 100lvl i bowmana 100lvl... Wizard 94lvl, glavier 87lvl, i 6 noobkow na ongach...kazdy ponad 700k sp.

A 7 noobek bana dostal xD

Opublikowano

to fanta bo niego versja nie trzyma się kupy

Mialem Silki. Jescze chyba z ponad 500+++ i premium . a Kolega to niewiem

heh;/ ja mialem 89lvl wiiz 300kk premium , tikety , itp zal:(!!!!! Stracilem 89lvl;//////////// Dlaczego ja ???

BAN na 3 dni za spam

Opublikowano

fake jak cos , miales 500 silk i premium i dostales bana napewno to bym nie tracili takiego gracza wiec nie pisz takich glupot pls ....

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Przepraszam za spam.

Ale jedna wielka afera się zrobiła..

A pewnie po prostu dużo osób dostało dc.. Ja miełem dc i przy zalogowaniu pisało coś tam coś Force 5 minutes.

Po 5 minutach normalnie się zalogowałem.

Ciastko

Opublikowano

kleszcz... im ban 3 dniowy nie pomoze... im trzeba internet odlaczyc i wyjebac komputer przez okno :|

ah pardon za slownictwo w tym calym temacie ale wpieniają mnie takei bachory

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...