Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Dekaron Action 9,5

shige

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, pewnie wielu z was słyszało już o tym, że wyjdzie niedługo update action 9,5 (the answer) w którym będziemy mieli możliwość wyboru płci swojej postaci... (Facet Segnale, kobieta Bagi etc..)

I tu powstaje moje pytanie.

20110822_8mon_DKboard_6241_98835.jpg

Na obrazku ukazani są (facet segnale i kobieta summoner).

Zastanawia mnie dlaczego

Segeuriper walczy za pomocą kosy i ma inne skile a przecież to tylko jest męskie wydanie segnali... a posiada inną broń jak również i inne skille. I to samo w przypadku Cancerra Summoner. Jak wiemy VS... posługuje się dwoma cienkimi mieczami.... a kobiecy odpowiednik korzysta z jednej dwustronnej broni... W takim razie czy facet mag... będzie mieć inne żywioły i inne skille, jaki głos będize mieć kobieta Bagi... 0_0?????? A przecież to tylko zmiana płci? Czy teraz będzie do wyboru 14 postaci i każda z innymi umiejętnościami?

Macie może jakieś pomysły związane z tym updatem... dlaczego tak a nie inaczej, jak będzie teraz wyglądać drop... z potworków gdy będziemy szukać itemów... dla 14 klas.

http://dekaron.gamehi.co.kr/App/world/world_dknews/world_dknews_list.aspx?page=1&searchCode=&searchString=&notice_no=11082400000000000004&ntc_sort=40&rn=60

Ahhh no i wychodzi na to że będziemy szybciej wbijać level...

Part 1: Facet Segnale i kobieta Summoner

Part 2: Facet Mag i facet Hunter

Part 3: Kobieta AK, kobieta, Bagi, facet Aloken

Opublikowano

Prędzej się nauczę koreańskiego niż to będzie na angielskojęzycznym Dekaronie.

Zazwyczaj w grach jest tak, że kobieta od mężczyzny się niczym nie różni. No, może zbroją.

A gdyby w Dekaronie różnili się wszystkim, nawet Skillami, to będzie to bardzo "inna" gra niż reszta co może wyjść na +.

Opublikowano

No może i tak ... ale zauważ że coś z dropem by musiało się zmienić albo

a) wszystkie itemy byłyby w sklepie do kupienia

B) albo większy drop...

Będzie 14 klas x 5 części stroju daje 70

+ bronie to wychodzi około 100 rzeczy... i szansa na wydropienie tego co ty chcesz jest równa 0...

Fajnie jak będzie 14 różnych postaci do wyboru... w tedy dekaron szybko by się nie znudził... :D I ma się jeszcze szybciej expić... a teraz z expem na globalu to bez problemu da się wbić 82...

Opublikowano

Zazwyczaj w grach jak masz babke i faceta danej klasy to różni ich tylko wygląd a zbroje mają te same tylko po prostu na każdej płci trochę inaczej wygląda.

PS: Zapraszam do zaglądania (opis)

であるSpidoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra.... moje przypuszczenia okazaly się trafne... nowe skille... są też stare.... ale wole o nich nie mówić np u segeuripera... (blood hit) kosą 0_0

Concerra Summoner <33333

Opublikowano

Jak na korei był a9 to w US dopiero wchodził A7 także takiego uptadu możemy się spodziewać za 2 lata,jak nie więcej...

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli ktoś z was chce już spróbować jak się gra nowymi postaciami, to zapraszam na p.server Dekaron Evolution. Wiadomo bugi są i będą ale warto zobaczyć jak się sprawują dwie nowe klasy :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

2 lata ? Chyba żartujesz, spójrzcie jak szybko EU dogonił KR : D Na EU jest już A9,5 , a na KR A10. A jak wcześniej było - u nas A6 , a u nich A8 ? Jak tak dalej pójdzie to nawet w tym roku mogą się pojawić nowe postacie na europejskim / amerykańskim serwerze. I jak dla mnie to fajnie zrobili że mimo podziału na płci, to i tak każda postać ma inne skille ; D Osobiście grałem nowymi charami na KR i Priv. Ale o wiele lepiej ( mimo mniejszego exp'a itd. ) grało mi się na koreańcu ; d Więc jak komuś to nie przeszkadza to bardziej polecam globala niż priva z bugami xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...