Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio pomyślałem ,że można wprowadzić Pojedynki między graczami z mpcforum. Polegało by to na tym ,że byłby temat w którym będą rankingi (

np.+5 punktów za wygrany pojedynek, -5 za przegrany). Można będzie wyzwać raz na np. 24 godziny. Oczywiście wyzywać będzie można tylko na pw u mnie żeby nie robić niepotrzebnego spamu w temacie.

Co wy na to? Jestem w stanie to poprowadzić. Jeśli będzie zainteresowanie rozwinę parę rzeczy.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No tak ciężkie, ale kto powiedział że musi to prowadzić sam! Jak by co ja jestem za i jeśli potrzebowałbyś pomocy pisz.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Jestem za, a pozatym gdybyś potrzebował pomocy to chętnie pomogę, bo tak jak piszą koledzy jest to trudne do zorganizować.

Opublikowano

Pomysł jest dobry, jednak ten ranking raczej nie będzie ukazywał rzeczywistych umiejętności gracza. Np. ktoś gra w większości ranged ad carry/ supportami/ junglerami i mimo że tymi postaciami gra świetnie i wygrywa gry dla swojego teamu, na 1vs1 nie ma szans gdyż jedynym typem postaci która daje na 1vs1 radę jest off tank.

Co nie zmienia faktu że było by to jakieś oderwanie od zwykłych rozgrywek i spróbowania sił w czymś nowym. Więc jeśli masz chęć na prowadzenie tego - to śmiało.

I pojedynki powinny być prowadzone pomiędzy graczami z podobnym rankingiem - dzięki temu nie było by sytuacji w której jakaś osoba wybija się wysoko grając tylko z ludźmi z niewielką ilością pkt. rankingowych.

Opublikowano

Pomysł jest dobry, jednak ten ranking raczej nie będzie ukazywał rzeczywistych umiejętności gracza. Np. ktoś gra w większości ranged ad carry/ supportami/ junglerami i mimo że tymi postaciami gra świetnie i wygrywa gry dla swojego teamu, na 1vs1 nie ma szans gdyż jedynym typem postaci która daje na 1vs1 radę jest off tank.

Co nie zmienia faktu że było by to jakieś oderwanie od zwykłych rozgrywek i spróbowania sił w czymś nowym. Więc jeśli masz chęć na prowadzenie tego - to śmiało.

I pojedynki powinny być prowadzone pomiędzy graczami z podobnym rankingiem - dzięki temu nie było by sytuacji w której jakaś osoba wybija się wysoko grając tylko z ludźmi z niewielką ilością pkt. rankingowych.

hmm, na to mozna turniej podzielic na ligi: 3v3, 1v1, 5v5 :>

A co do pomyslu? jak najbardziej, przyda sie, tylko problem z podzialem, ja osobiscie gram na west, na east nie mam 30lvl, i nie wiem czy nie nabic czasem.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

hmm, na to mozna turniej podzielic na ligi: 3v3, 1v1, 5v5 :>

A co do pomyslu? jak najbardziej, przyda się, tylko problem z podziałem, ja osobiście gram na west, na east nie mam 30lvl, i nie wiem czy nie nabic czasem.

Miały być ze 2 takie ligi tylko większość graczy się nie wstawiła. Więc nie widzę sensu

Zawsze można podzielić na pojedynki ad carry, ap carry, off tanków itp. A podział lvl-owy będzie wyglądał mniej więcej w ten sposób

1-10

11-20

21-30

Następnie będzie +1500 elo

Potrzebuje kogoś kto gra na eu wschód i ma trochę wolnego czasu. Chętni mogą pisać na pw.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7