Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]ban za co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam teraz wbijam na moje konto i pisze, że dostałem bana niewiem za co. Wchodze na emaila i piszą tak załanczam plik :)

Może mi ktoś powiedzieć za co dostałem bana bo tego powodu nie kumam i skąd wiedzieli, że jakieś powiązanie konta z mojągłówną postacią :) Jak oni wykryli grałem tylko na kamer modzie a w handlu nie dawałem więcej niz 9kk.

Kolega gra na hakach i jeszcze na fb na 4 kontach i jeszcze nie ma żadnego bana proszę mi wytłumaczyć to wszystko. Zbanowali mi 4 konta :( i pisze że powiązane z Moją główną postacią.

Dodam jescze że wczoraj grałem na EM2 i może to jest powód ale za co na inne konta tego nie rozumiem ...

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez tom3k10ss
Opublikowano

nie denerwuj mnie dostałem przed 10 minutami ban na 3 konta a na 1 było pro eq... nie wiem jak mozliwe ze przez FB ;/

Człowieku co mnie to interesuje po co wtapiasz się w mój temat zrób sobie swój. Pisz na temat a nie ....

Opublikowano

Manipulacja klientem gry do jej ułatwienia jest zabroniona tzn. jakiekolwiek zmiany PC(dmg), sh itd.

Niedozwolone oprogramowanie

Manipulowanie klientem gry w jakikolwiek sposób jest zabronione.

Kara: Stała blokada konta oraz blokowanie WSZYSTKICH kont użytkownika. (wykluczenie z oferty

gry)

Opublikowano

Manipulacja klientem gry do jej ułatwienia jest zabroniona tzn. jakiekolwiek zmiany PC(dmg), sh itd.

Aha, ale w kamer modzie był waithack a ja nie wklejałem nic do PACK w Metin2 a WSZYSTKICH kont użytkownika czyli bo dalej nie rozumiem :D czyli że na jednym ip?? Tak wykryli że to moje konta??

Opublikowano (edytowane)

Dobra słuchaj. To normalne że zbanowali Ci wszystkie konta jeżeli przeżucałes małże na główne konto. Mogli to zoaczyć po logach lub ip. Najczęściej Ip dlatego dostałeś bana na wszystkie konta. Używałeś bota pewno po aktualizacji dlatego tak się stało.

Edytowane przez matios9998
Opublikowano

Dobra słuchaj. To normalne że zbanowali Ci wszystkie konta jeżeli przeżucałes małże na główne konto. Mogli to zoaczyć po logach lub ip. Najczęściej Ip dlatego dostałeś bana na wszystkie konta. Używałeś bota pewno po aktualizacji dlatego tak się stało.

Miałem zablokowanego hs a na handel nie daje tylko 1 psotacio wyrzucam a na 2 koncie zbieram nie daje nigdy handlu :D

Już wiem kolega mi to wytłumaczył i już wiem zapomniałem zablokować hs a na kamer modzie uzywałem waithacka i mialem 4metki włączone i mmi te konta zbanowali przez ip. Temat do zamknięcia :)

Opublikowano

To trochę dziwne ale przecież teraz są już takie sposoby wykrywania cheat'ów, że nawet nie wiesz kiedy Ci bana wlepią więc wiesz lepiej w ogóle nie grać na cheat'ach albo grać tylko mieć zmienne ip :]

cf92132b52ec3f9486a3b0870efbc115.gif

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

Nicki na prywatnych serwerach : Ricker, Rickers, Rickerx.

Osiągnięcia :

NexusMt2-Woj Body 87+ ON Rickers

MexiliaMt2-Woj Body 101+ ON Ricker

Metin2 PL-Woj Body 42+ ON (Ale nie gram). NSSK

Metin2 PL-Woj Body 49+ OFF Hacked. NSSK Astral

Możesz dawać i + i - szczerze pier***e to.

Opublikowano

Aha, ale w kamer modzie był waithack a ja nie wklejałem nic do PACK w Metin2 a WSZYSTKICH kont użytkownika czyli bo dalej nie rozumiem :D czyli że na jednym ip?? Tak wykryli że to moje konta??

Kamer Mod już jest samym ułatwieniem gry, dlatego dostałeś bana, nie na IP tylko na ID konta i na resztę kont co masz na tym e-mailu zapewne.

Kamer Moda wykryli po przez logi.

Opublikowano

Wrzucasz plik - wrzucasz skan..

Może wcześniej latałeś na jakimś hacku, a teraz Cię hapneli :)

Opublikowano
Miałem zablokowanego hs a na handel nie daje tylko 1 psotacio wyrzucam a na 2 koncie zbieram nie daje nigdy handlu :D

to ze wyrzucales na ziemie nie znaczy ze oni nie widza ze 2 postacia podnosisz 0.0 widza wlasnie sie tak sporo osob przejechalo...

najlepiej robic sklep 1 yang malz i 2 harem kupowac .. to chyba najlepszy sposob

Opublikowano

Pisz odwolanie. W odwolaniu napisz ze korzystasz z sieci radiowej a administrator sieci ustawil kilka komputerow na jedno IP (jest mozliwe, ja tak mam) i nie jest to twoja wina ze klient sieci radiowej z ktorej ty korzystasz zalozyl sobie konto w grze. Napewno tak jest skoro nie masz innego konta i prawdopodobnie masz radiowke / osiedlowke.