Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][NoPremium][NoWh][10slot :(]

MrArchefide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować server Survival <Dedykowany> jest to server testowy, poniewarz uznałem, że nie ma sensu stawiać lepszego przed 1.8

Jest xAuth ale nie ma LWC, Cuboidy dostaja tylko nasi Admini

S9.csrv.pl:14180

TS 178.19.105.202 kanał 67 hasło 123321

Jeśli pomogłem daj +

Jeżeli nie. Wiedz, że coś się dzieje

1457119325.th.png

Opublikowano

Polecam serwer bardzo miły admin niema lagów (no ja miałem czasem ostre ale to przez mojego neta który jest daleko za murzynami) jedyny - to mało slotów ale mam nadzieje że po 1.8 będzie z 20 : ) póki co trzeba grać w 10 i czekać na 1.8 : p

Pozdrawiam Bialek

Lubie placki ^.^

Opublikowano

admin się do mnie teleportował i mnie uderzyl 2 razy...

tłumaczy się "nie chcąco" to po g*wno się teleportował...

I jeszcze bana za to dostałem...

Nie polecam serwa, admin to dziecko które przeszkadza w grze...

Opublikowano

Szyvanker Admin tepnal się do ciebie żeby cie sprawdzic, siedziałeś wtedy w dole 1x1x2 wiec jakos musial wyjsc i cie uderzyl przez przypadek a bana dostales za obraze tego też Admina

Pozdrawiam MrArchefide

Jeśli pomogłem daj +

1457119325.th.png

Opublikowano

Nie obraziłem nawet - napisałem Po g*wno mnie bijesz...

Co chwile jakiś admin się do mnie teleportuje lata do mnie na około lagując mnie/bijąc mnie więc wypi** z takim serwerem

oszuście.

Nie polecam serwera.

Opublikowano

Słuchaj Arch poco zakładasz serwer jak piszesz żeby gracze dali ci spokój bo też chcesz sobie pograć? Od tego jest hamachi lub singleplayer na początku myślałem że bardziej jesteś ogarnięty. Gdy ludzie spamowali ci na /msg zacząłeś bluzgać i straszyć wszystkich banem.

Co do Kolekcjonera ... Totalny nie ogar tp-noł do mnie 2 gości najpierw Puchatka który mnie zaczął okradać (mój dom) to go zabiłem i odebrałem moje rzeczy potem zaś Charliego który mnie bił też go zabiłem a potem kazał mi oddać im itemy (Kolekcjoner) i straszył mnie banem oczywiście żeby oddać itemy muszę ich spotkać a że było to z winy admina to pół godziny się prosiliśmy żeby znów tp-noł do mnie ich żebym mógł im to oddać ale Kolekcjoner to kumpel Archa więc admina mu zostawił na normalnym serwie taki gość jak on by od razu stracił admina i wyleciał z permem... No i dalej jak post wyżej

A 3 gość z ekipy (nie pamiętam nicku) w ogóle nie pomagał reszcie adminów czasem wszedł na serwer coś napisał i poszedł

No cóż zapowiadało się ciekawie ... narka dobrze że nie zdążyłeś mi dać admina bo pewnie bym robił wszystko za was 3

Pozdrawiam Białek

Lubie placki ^.^

Opublikowano

grałem na serwerze kilka dni bardzo mi sie podobał . Zrobiłem swoj domek po czym dostalem BANA BEZ PODWODU nagle otrzymalem komunikat .PROSZE O UNBANA lub WYJASNIENIE ZA CO GO DOSTALEM. Moj NICK: macio009

Opublikowano

Siema szukacie może moderatorów? Bo jestem chętny a server na którym modowałem padł bo H@ taki sobie był :D Dodaj na WL ziomjk :D

11mfbqd.gif
Opublikowano

Przepraszamy za drobne problemy techniczne macio009 sory dotaniesz unbana.

Niestety bedzie nowa mapa.

Jeśli pomogłem daj +

1457119325.th.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...