Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hazard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ile muszę mieć grzybów aby zrobić hazard bez obawiania się o strate . jeżeli jest to mniej niż 500 to fajowo ;D

bo moge oddać na gildie w tej chwili 476 grzybów . a czasmai na nia kupuje po 500. więc mogl był pohazardować sobie ;D

i oddać prawie tysiaka odrazu ;* z góry dzieki . a i słyszałem że 25 razy z rzędu może nawet przegrać :/

Opublikowano

Jeśli miałeś już w szkole rachunek prawdopodobieństwa (nawet w liceum on jest, w prostej postaci ale zawze) wiedziałbyś, że TEORETYCZNIE możesz zawsze wygrywać, lub przeciwnie - nie wygrać nigdy. Szansa wynosi 33%, co nie oznacza, że trafisz za rzecim razem. Wielu ludzi których umysły są proste, bez wyobraźni dają się wciągać w tę grę. Jednak gdy zaczniesz przegrywać będziesz musiał dawać coraz większe stawki aby nie wyjść na -, co wiąże się z ryzykiem utraty całej posiadanej kwoty. Jeśli masz 476 grzybków wystarczy ci to tylko na 7 zagrań jeśli grałbyś o podwójną stawkę, więc moim zdaniem istnieje duże (no nie takie duże, ale moim zdaniem zbyt duże jak na tą ilość grzybków) prawdopodobieństwo, że przegrasz.

Aha i grzybków wygranych u handlarza nie możesz przekazać na gildię, da się tylko te, które kupiłeś za prawdziwe pieniądze.

Opublikowano

koles same bugi wam w głowie ja zamierzam kupic 500. a moge oddać w tej chwili 470 prawie . czyli razem prawie 1000 ale koles mi wyjasnil ze warto ale na 2-3 razy .. normalnie kupuje PSC

Opublikowano

ja ostatnio kupiłem za 100euro PSC z promocją musiałem czekać miesiąc bo 600grzybków to naprawdę dużo za friko dostać

Polecam PSC bo skuteczne a co do tematu to nie polecam.

sam przerypałem 20grzybków i żałowałem tego bo miałem w sklepie łuk artefakt perfekcyjny dla mnie za 15grzybków