Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DETECTED] Kylx Pro v1.3

xCodeHookeRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kylx Pro v1.3

Długo oczekiwany przez was hack... jest i kolejna wersja. Tym razem już bypass w wersji stabilnej, powinno działać na większej ilości kompów.

Ale.. do rzeczy. W hacku znajdują się 22 znakomite opcje. Wśród nich są: pływanie w powietrzu, auto-leczenie tak szybkie, że praktycznie działa jak GodMode - mogą nas zabić tylko z lepszych broni przy strzale w klatę lub głowę oraz z rakiet czy na przykład nielimitowana ilość amunicji.

Względem ostatniej wersji dodałem: AUTO MEDIC oraz NO BOUNDS.

Użytkownicy Windows 7/Vista - proszę uruchamiać exe przez Uruchom jako administrator przy zgodności z Windows XP !

Hack NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ w przypadku wersji niższej niż Windows XP

HOTKEYS:

CTR+S -> włączenie pływania

CTRL+D -> powrót "na nogi"

CTRL+SPACJA -> superskok

SCREENSHOTS:

hook1.th.png

hook2y.th.jpg

SKAN:

To jest ukryta treść, proszę

DOWNLOAD:

To jest ukryta treść, proszę

Miłego oszukiwania. W razie problemów pisać w tym temacie.

Pozdrawiam,

xCodeHookeRx

Edytowane przez xCodeHookeRx

Ludzie znają mnie jako kill1212. Moje prace w WR można obejrzeć na youtube

Opublikowano

Bardzo mi przykro ale po 1min grania zawsze wyskakuje conected will be trminate abnormal game play czy aby na pewno by pass działa ??

@edit dam + bo jednak hack jest zajebisty ale jestem smutny bo po 2 rundach mam crasha

@hackerX to miał być edit bo odpaliłem 2 raz i dopiero po 2 z crashował

@ mam win 7 32 bit

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Bardzo mi przykro ale po 1min grania zawsze wyskakuje conected will be trminate abnormal game play czy aby na pewno by pass działa ??

dam + bo jednak hack jest zajebisty ale jestem smutny bo po 2 rundach mam crasha

LoL to po minucie czy po 2 rundach bo 2rundy trawają przeważnie więcej niż minutę ;D

@Top, cheat zajebisty! się cieszyć że on pochodzi z logo_Bydgoszczy.JPG

Pozdro hackerX!

1365881062-U68160.png

Opublikowano

U mnie nie działa , ten injector jest dziwny w obsłudze

Po zamianie injectora gra się włącza ale nawet nie zdązam komunikatu na dzieńdobry wyłączyć i już crash

3007.jpg
Opublikowano (edytowane)

Dziwny... heh chyba nie rozumiesz angielskiego. Włączasz injector klikasz OK i uruchamiasz grę.

Zrobię parę poprawek i wstawię zaraz nową wersję

Edytowane przez xCodeHookeRx

Ludzie znają mnie jako kill1212. Moje prace w WR można obejrzeć na youtube

Opublikowano

Dziwny... heh chyba nie rozumiesz angielskiego. Włączasz injector klikasz OK i uruchamiasz grę.

Zrobię parę poprawek i wstawię zaraz nową wersję

No tak robie a tu po przejsciu przez HS nawet się nie raczy włączyć tylko czasem przy twoich injectorach musze jeszcze wyłączać proces Warrock bo pisze że już uruchomiony

mam Win7 C++ najnowsze żadne zapory antywirusy, po prostu to hack tylko na Win XP

3007.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...