Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram dopiero okolo 10 min w dekarona. Nie wiem jakie staty pakowac w azurze knighcie, powiedzcie jakie skile ladowac i staty:)

Opublikowano

co do statów są 2 możliwości albo pure heal (str i dex pod broń reszta heal) lub też wiecej str mniej heal

skille zależnie od tego co wolisz osobiscie polecam do tak około 105 lvla build dual / 1h+shield a po 105 lvlu restart i build 2h/ 1h + shield co do skilli co i jak masz bardzo ładnie opisane tutaj więc nie będę się produkować ;p

http://forum.gamehi.com/showthread.php?t=59922

Opublikowano (edytowane)

Ja na azurku preferuję tylko jeden build, jest w 100% wytestowany przezemnie i przez moich znajomych. Oferuje duże dmg i crity. Jest to build pod broń, potem mniej więcej 4 pkt w heal i 1 w str (mniej więcej bo ta broń troche zżera) Potem na 105 resecik i jedziemy po połowie w str i heal, może z leciutką przewagą HEAL (o jakiesś 50 pkt). Jeśli o skille chodzi to dual axe/axe + axe/shield. Ktoś się może dziwić ale niech sobie na YouTube wejdzie :D

Edytowane przez TrueFaith
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja daje 3str, 1dex (dex nie zawsze, tylko jeśli wymaga tego broń) i 1 albo 2pkt w heal

Co do skilli dawaj w co chcesz, określone, najlepsze skille będziesz dawał dopiero po resecie.

Jeśli chodzi o bronie to polecam dual axe (spory dmg i 100% na trafienie przeciwnika) albo dual sword (większa szansa na cryt)

Nie jestem żadnym specjalistą od tego bo mam azure dopiero 31lvl ;P ale expi mi się bardzo dobrze, cryty z hitów po 1k, ze skilli dochodzi nawet do 4k.

hp 2.5k

def 900

Ps.

nick: AyeK

serwer: helion

Napisz ktoś bo nie chce mi się tak grać samemu :P

Edytowane przez darus23