Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spam, spam i jeszcze raz spam

serta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

facepalm11.png

Co to ma być?

Jest to temat który ma niektórym wyjaśnić co to znaczy Hack. Hack czyli nielegalne oprogramowanie dzięki któremu gracz korzystający z hacka, bota etc ma ułatwioną zabawę w rozgrywce. Czyli jest to "NIELEGALNE". Jak w każdym, ale to każdym regulaminie gry jest zaznaczone że nie można bugować ani hackować. Więc jeśli cheatujesz dostajesz bana. Proste!

SPAM, SPAM!

Zauważyłem że na forum jest bardzo duży spam na ten temat. Histeryzujecie z modami bo dostaliście bana na konto z 30 lvlem. Mój kolega dostał bana za hacki na 68 więc go rozumiem, lecz nie powinno się czitować. Nie, nie chwila, ja sam hackuje, buguje, cheatuje, lecz gdy dostanę za to bana to nie płaczę na całe forum gdyż jest to jedynie moja wina.

Ale jak temu zapobiec?

Heh, to bardzo proste. Nie hackuj, lecz jeśli już dostaniesz bana zawsze możesz spróbować napisać tak zwanego "ticketa" do ekipy administracyjnej War Rocka. Według mnie pisanie głupot takich jak "sąsiad mi wszedł, brat był na kompie, ciocia się posrała na klawiaturę" jest zupełnie bezsensu. Mam nadzieję że ten temat Ci pomógł, cześć!

Bez yt

Opublikowano

Drogi RavneS. Ale spamowali że dostańa bana albo się pytali czy dostaną. A skoro hackują to oczywiste że dostaną. Chciałem również podkreślić że nie wspomniałem o spamowaniu paru razy tych samych pytań za co mogą polecieć procenty.

Bez yt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...