Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki język polecacie na początek? A który jako drugi? Bo jede osoby mówią że C++ jest łątwy a inne że Delphi i że można się go szybko nauczyć. o.O

Opublikowano

Ja używam i polecm program Delphi. Zależy jak kto woli.

ja pierdole po raz enty, to nie jest program, ludzie zrozumcie.

1317454587-U195480.png

Weteran
Opublikowano

Ja zaczynałem od c++, język jest bardzo łatwy do zrozumienia.

Już w wieku 12 lat potrafiłem napisać w nim różnego rodzaju kalkulatory oraz inne bzdety.

Również z tego co widziałem wiele firm poszukuję programistów c++.

Opublikowano

Dobra dzięki wam za wypowiedzi, ostatnio czytając Symfonie C++ zdecydowałem że zacznę od C++ jest dla mnie najlepszy do zrozumienia ponieważ kiedyś pisałem skrypty CLEO do GTA i jest to bardzo podobne, a później zajmę się Delphi :) Temat do zamknięcia. Pozdro all :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą polecam kodowanie Malbolge w kalkulatorze!

@topic

lrn google.

Temat już chyba setny. I nawet chuj nie wie po co założony...

@ups

Polecanie jakiegoś języka to szczerze mówiąc idiotyzm. Wszystkie języki spełniające dany paradygmat są podobne, różnią się jedynie ficzerami i składnią...

Edytowane przez Assarelliuss

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Oczywiście że c++ właśnie zaczynam.. nie wiem co z tego wyjdzie bo przerzuciłem się z VB .net 2010 na C++

Polecam program Code:::Blocks

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]