Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zebek ACC is Hack ! Aka SID !

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio dostałem priva od usera krl i pisal , abym obejrzal jego film na yt i podał link. Ten link to byl tylko odnośnik do jego konta za pomocą dosid=. Napisalem mu o tym itd. , napisal ze nie wie jak wogole to sie stało. Oczywiscie nigdy nie zarabał bym komus w ten sposob konta , uczciwy jestem. Ale do rzeczy.

Skopiwałem sam link z wiadomosci i zeczywscie byl to film yt (ale nie jego :rolleyes: ). I teraz pytanie. Skąd sie to wzieło , że odnosiło to do jego konta.

I co odkryłem pozniej : Patrze ma filmik DarkOrbit hacked my acc (zebek) , i co w komenatrazch pisze Pan A1GKamieniarz(podejrzewam ze to ten kamieniarz)

To jest ukryta treść, proszę

I sobie pomyślałem , czy taki krl to nie złodziej !! I wiece wogole jak mozna taki manewr zrobic , zeby komus tak konto zarabac. I tak nic mi sie z tym kontem nie stało tzn. normalne passy, ale sie troche wystraszylem.

Co na ten temat sądzicie ?

Opublikowano

Na forum darkorbit jakiś koleś podawał link o takim url:

Wchodząc w ten link zalogowałem się na kogoś konto, pięc minut poźniej znowu na kogoś innego. Pewnie zebek też wszedł w taki link i ktoś patrzy o konto zebka i sobie zajebał.

Opublikowano

Wystarczy, że tam bedzie java script co szczyta cookies, lub cos w tym stylu :)

Opublikowano (edytowane)

taaa to jest posrana sprawa z tym wszystkim... BP nie umie sobie z tym poradzićbo nie znają się na zabezpieczeniach... ale jedno wiem - jak ktoś wam zajebie konto (nie ważne w jaki sposóB) to jest to WASZA wina. w każdym przypadku...

Edytowane przez kamieniarz
Opublikowano

Siema. Ostatnio dostałem priva od usera krl i pisal , abym obejrzal jego film na yt i podał link. Ten link to byl tylko odnośnik do jego konta za pomocą dosid=. Napisalem mu o tym itd. , napisal ze nie wie jak wogole to sie stało. Oczywiscie nigdy nie zarabał bym komus w ten sposob konta , uczciwy jestem. Ale do rzeczy.

Skopiwałem sam link z wiadomosci i zeczywscie byl to film yt (ale nie jego :rolleyes: ). I teraz pytanie. Skąd sie to wzieło , że odnosiło to do jego konta.

I co odkryłem pozniej : Patrze ma filmik DarkOrbit hacked my acc (zebek) , i co w komenatrazch pisze Pan A1GKamieniarz(podejrzewam ze to ten kamieniarz)

I sobie pomyślałem , czy taki krl to nie złodziej !! I wiece wogole jak mozna taki manewr zrobic , zeby komus tak konto zarabac. I tak nic mi sie z tym kontem nie stało tzn. normalne passy, ale sie troche wystraszylem.

Co na ten temat sądzicie ?

Nie chcę nic mówić ale jesteś głupim głupkiem...

osądzasz gościa który nie wie kiedy się to stało , jak się to stało... Gwarantuje wam że kamieniarz nie miał z tym nic wspólnego.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Tak tak. Napewno stał sie to przypadkwo , na pewno przypadkowo dał się odnośnik z dosid ...

I powiem ci tak. Nie wtrącaj sie , bo nawet nie wiesz oco chodzi. Co ty tu piszesz ze kamieniarz nie mial nic wspolnego ... a kto tu pisał ze mial cos wspolnego ? Przeczytaj dokładnie mojego posta. Kamieniarz w yt napisał jak to sie prawdopodobnie stało i tyle. Nic nie mowilem ze to on w to zamieszany czy coś.

Ale i tak wam polecam przeskanować kompy. Słyszałem , że wyszedł nowy robak(vir) który po otwarciu witryny www.darkorbit.com się uaktywnia i kopiuje to , co user wpise w pole hasło i login. Pózniej gdzieś to wysyła.

Po drugie , wybacz ale jestes new bie na tym forum i musisz wiedzieć że na tym forum i nawet pozanim , nie można nikomu ufać kto podaje ci takie linki... Nie osądzam go , natomiast stwierdzam fakt. Nie powiedzialem ze jest zlodziejem , ale napewno odnosnik z do sid nie wzial sie z nikad !

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

Master nie umiesz czytać :P

swoją drogą mam pomysłna skanowanie domyślnych SIDów i podpieprzanie kont. oczywiście na programowaniu się nie znam, więc nie wcielę tego w życie ale pomysł jest taki, że można kraść konto za kontem w kilka minut i jest to możliwe jak zna się na rzeczy :)

ae ja nie jestem złodziejem, więc to nie dla mnie

Opublikowano (edytowane)

Master nie umiesz czytać :P

swoją drogą mam pomysłna skanowanie domyślnych SIDów i podpieprzanie kont. oczywiście na programowaniu się nie znam, więc nie wcielę tego w życie ale pomysł jest taki, że można kraść konto za kontem w kilka minut i jest to możliwe jak zna się na rzeczy :)

ae ja nie jestem złodziejem, więc to nie dla mnie

ja nie umiem czytać ?? :D

tak se tłumacz :P

bądź jutro wieczorem na TS może będę coś miał ^^

wiesz o co chodzi ;P

PS.Piotreks34 chłopczyku to że mam na tym forum jakąś słabą range to nie oznacza że nic nie wiem ^^

Powiem tyle wiem najwięcej, akurat teraz się pomyliłeś :D

Poza tym zmiana e-mail wchodzenie na konto za pomocą linku żal każdy to zna...

i ty świerzaczku chcesz tu grać dobrego wujka czy PRO ELO hakera ? bo cię nie ogarniam ?

Edytowane przez masterskyc
Opublikowano

@up 2 a powiedz mi poco wogole sie wypowiadasz , skoro nic nie wiesz na ten temat. Nic nie wiesz na temat kradzieży. Zresztą kamel już ci napisał że nie umiesz czytać xDD.

Ważne że nie minusujesz -.- ;d Zresztą ja też.