Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silki

Andy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , mam pytanie czy jak kupie silki od kogos w grze, gdzie ten typ kupi je w USA (e-pin) to moge sobie je uzywc w Polsce? sry ze tu pytam no ale nie chce stracic golda...

Dzieki Andy.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Tak mozesz. Normalnie wszodzisz na silk.... .net i wybierasz forme doladowania.

a tak oftop to widzialem jakas strone ktora skupywala silki za gold ale nie pamietam jaka , moze masz jakies info u kogo moge wymienic gold na silki?

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

no ja gram na Herculesie no i mam jakiego ziomka tylko ze on kupuje je w USA i mi pisze ze ja nie uzyje ich w Polsce... i nie wiem czy kupywac a ma 100 silk za 70m a nawet i 60m :) to sie oplaca i dlatego pytam zeby nie kupic i stracic.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Ja też czasami kupuje silki z USA bo na stronie można zarabiać punkty za które można kupić silki ^^ i musisz zmienić IP na USA albo Proxy wtedy wyskakuje American E-Pin Playspan i wtedy wpisujesz na polskim nie pójdzie ^^

super partia kurwo

Opublikowano

aha czyli jak nie ma tego zmienionego to sie w ogole nie da , a jak mam to w SrProxy zrobic ?? bo chyba z IP sie nie da bo mam stale z kablowki :/

Ach Ten Andy!
Opublikowano
aha czyli jak nie ma tego zmienionego to sie w ogole nie da , a jak mam to w SrProxy zrobic ?? bo chyba z IP sie nie da bo mam stale z kablowki :/

Ehehehe co ma program do silka do proxy? Poczytaj w necie sobie o proxy... Proxy wpisuje się w przeglądarce (Ustawienia). Najpierw musisz dorwać działające i z US. Ewentualnie możesz spróbować z jakimś programem od zmieniania (Proxy Switcher, Steangos czy jakoś tak).

A co do kablówki :P Żeby otrzymać IP z Stanów Zjednoczonych to byś musiał tam mieszkać. Więc zmienne nic by ci nie dało bo i tak Polskie byś dostał ;p

Opublikowano
Czesc , mam pytanie czy jak kupie silki od kogos w grze, gdzie ten typ kupi je w USA (e-pin) to moge sobie je uzywc w Polsce? sry ze tu pytam no ale nie chce stracic golda...

Dzieki Andy.

Tak, mozesz. :)

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Tak, mozesz. :)

Chyba nie ? to czemu reszta pisze cos innego :P?

To w koncu moge czy nie lolzzzzz , to nie chodzi o nabijanie postow tylko chce silk kupic u typa ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

mozesz !!! Jesli n apolskim ip nie bedziesz mogl to ustawiasz jakies proxy np : 12.47.164.114:8888(USA) i przez to na stronie sro ladujesz sie silkami;]

ps nie wiesz czy poza herkulesem tez moge tak od niego kupic silki?

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

no mozesz napewno , ale ja nie wiem od kogo , tez jest u nas Polak ktory sprzedaje silki ale ma niby juz zarezerwowane i dopiero mowil ze bedzie znow sprzedawal gdzies za 1-2 miechy wiec nie wiem jak tam u Ciebie na servie :)

Ach Ten Andy!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...