Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi ;/

Gość Only.My.Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

Co zrobic bo dzisiaj mam takie lagi na warrocku ze nie da sie ludzi zabijac a jak juz sie uda to oni mnie zabiją a ja ich po 10 sekundach. Gram bez hackow i bez zadnych modow. Resetowalem kompa, odłączalem i podłączalem na nowo neta ale to nic nie daje. Co zrobić proszę pomozcie.

Opublikowano

#UP

A jakiego masz neta może ściągnij z innego dowonlandu WR i zobacz może zadziała.

Ale też musisz posiadać NetF 3.5 i 4.0 ;D

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Mam netframework 3 i 4 ale mi sie zawsze dobrze gra tylko dzisiaj mam jakies dziwne lagi ;/

Opublikowano

@UP to mało prawdo podobne że to przez tych co używają modów są lagi ale znając servery G1 jest taka możliwość xD

@top poczekaj do jutra.... Jak jeszcze mieszkałem na osiedlu w bloku to około 22 to były takie lagi bo połowa osiedla na neta wchodziła może u ciebie jest jakieś przeciążenie sieci

PS: ja miałem lagi bo w gniazdku tele kabelki się poluzowały i drugi raz bo modem zwariował i był do wymiany...... A masz tak ogólnie z netem że ci się długo strony otwierają ??? Sprawdź na speedtest.net czy masz dobrą prędkość... Prędkość może być OK ale PING może być duży

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Strony int. mi sie szybko otwierają mieszkam w domku i tylko ja korzystam z neta teraz wiec to pewnie przez te mody.

Opublikowano (edytowane)

Lagi zapewne są spowodowane modami. Ponieważ ok 30% graczy wykupuje bronie ze skryptów oraz ich używa.

A Wr musi to wszystko udźwignąć. Nie długo powinien zostać wypuszczony pach który zmniejszy lagi oraz usunie mody na bronie.

Sam mam okropne lagi których nie było wcześniej... a posiadam neta 16Mb/s

bardzo dużo osób ma teraz lagi ;/

Edytowane przez _Shadow_

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Jezeli zawsze grasz normalnie i sie nie zacina to nie jest to twoja wina.

Lagii moga byc przez innych graczy ktorzy graja na wspomagaczach.

Moze admini cos beda robic i serwery przeciazone lub cos takiego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...