Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Blad handlarzy i itemkow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Dokladnie 2 dni temu zaczolem bawic sie plikami serwerowymi.Wszystko ladnie dzialalo do dzis... Moj problem polega na tym ze gdy klikam np w octavio uriela i innych npc u ktorych nie ma itemkow na sprzedaz wyskakuje mi ,,wybrano zmeinienie postac.......'' po czym nic sie nie dzieje a okna handlarza z rozmowami nie pokazuja sie. rowniez dzieje sie tak gdy chce wejsc na konia bez skrotu klawiszowego tylko przez klikniecie na niego .Prosze o jak najszybszo odpowiedz jak moglbym zazegnac ten problem.Za odpowiedzi beda limity +! PS: mozecie mi dac linka do edycji dropu z metkow oraz ustawianie metkow na nowych mapkach?<nie moglem znalezlc>aaaa zapomnialbym.pliki na ktorych pracuje to pliki by badar.

@edit

Przpomnialo mi sie ze mam jeszcze 1 problem.wgralem pare nowych misji na serwer<na 100 proc dobrych bez polskich znakow.>nastepnie podalem sciezke do folderu quest cd /usr........../quest/ i wpisalem ./qc nazwaquesta.quest a w wszystko ladnie sie zaladowalo a w grze nie ma tych questow :/ zrobilem reboota serwera po czym jak to nie zadzialalo wpisalem w grze /reload q i to tez nic nie dalo :/ prosilbym o pomoc osob znajacych sie na tworzeniu serwerow.

Edytowane przez LowPointer
Opublikowano

Dobra dzieki.Ale weszlem do tej player quest i dalem napraw tabelke i wyskoczylo mi cos takiego

To jest ukryta treść, proszę

<sory ze na speedzie ale image nie dziala cos> po czym jak wlaczylem serwer blad dalej wystepowal ://Mozesz mi tutaj lub na pv dokladniej wytlumaczyc jak mam to zrobic?TYLKO PROSZE NIE PISZ:,,Jak nie umiesz zrobic takiej rzeczy to nie bierz sie za robienie serwera''<zaczolem zabawe z serwerem 2dni temu dopiero>. jak chcesz moge upnac ten plik quest.

Opublikowano

Co do questów skoro ci nie działają to w 100% musi być coś z questem . Nawet jeśli nie wywala błędu w konsoli . A jeśli chodzi o te npc zaraz dam edita jak to naprawić ;]

max 200x800