Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

This account has been suspended until 28 August, 2011 due to leaving games. Please contact [email protected] for more information

Konto zawieszone za czesto wychodzenie z gry. Co to ma być ? Dzisiaj rano cały czas mi wywalało neta. Miałem ping po 400 widzialem umarle miniony , nikt sie nie ruszał i mi ubywało HP. No ludzie.. Kiedy im to wysle to odpowiedzą jutro ;/ Jak się od tego odwolac ?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Było nie grać i tyle. A jak chcesz coś zdziałać to pisz do supportu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

lol, do jutra nie wytrzymasz? przez całe wakacje miałem cztery razy bana na tydzień i jakoś żyje

Proponuję Tobie zakończyć przygodę w lol... chwalisz się czy żalisz? Riot musi zrobić coś z takimi graczami jak Ty.

Opublikowano

Proponuję Tobie zakończyć przygodę w lol... chwalisz się czy żalisz? Riot musi zrobić coś z takimi graczami jak Ty.

To daj mi przygłupie 700zł na rozwiązanie umowy o internet.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie graj w lola jeżeli wiesz, że Cie wyjebie i zniszczysz innym gre .. So hard to think

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

. A jak chcesz coś zdziałać to pisz do supportu

Tak tyle ze support ma dzis wolne. A wtedy kiedy polepszyl mi sie net i mialem ping po 50 wskoczyl do 400 i mnie rozlaczylo ;/

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

. A jak chcesz coś zdziałać to pisz do supportu

Tak tyle ze support ma dzis wolne. A wtedy kiedy polepszyl mi sie net i mialem ping po 50 wskoczyl do 400 i mnie rozlaczylo ;/

Za jedną grę nie mogą cię zbanować ...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Za jedną grę nie mogą cię zbanować ...

Dokladnie

@Top

Po ci ty ten temat zakładałeś?

Nie graj w lola i tyle , bedziesz tylko ludzi wkur*.

Zbieram -

Opublikowano

Raczej za pare gier. Ja przedstawiam swój problem. Kiedy wbiłem wczoraj w LoLa , miałem ping po 50 a w czasie gry nawet do 400. A kolega Up , niech sam przestanie grać w LoLa ,skoro jest taka jego idea. Temat do zamknięcia , a ja chciałem się spytać jak to odkręcić. Napisałem na Angielskim forum i odwalili mi to ,ze względu na ping. Więc jaki z tego morał ? Na forum są same fagasy typu kome ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...