Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] dziwny błąd w vpc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam... mam problem z VPC... otóż wczoraj wszystko pieknie działało.. moglem sie na server zalogowac(do klienta metin2) itd a dzisiaj mam taki blad na mcncc.pl jak wpisuje /start, potem wybieram 1 lub 2 channele i takie cos wyskakuje:

BLAD POKAZANY NA SS:

http://imageshack.us/photo/my-images/24/badx.png/

Jesli ktoś wie jak to naprawić proszę o napisanie w komentarzach...(stało się ty gdy ze starego sf2006 skopiowałem folder ,,object'' z quest i wgralem do sf2010(folder object wgralem z 2006 na 2010 i to się stało, zrobilem kopie folderu object z sf2010, potem znowu go wgralem bo myslalem ze sf2010 i 2006 nie pasuja do siebie to wgralem znowu te object z sf2010 i dalej to samo ;f)

Help :D

za pomoc + lub - kto woli..

Pozdrawiam.

Edytowane przez piomak1
Opublikowano

@up

robiłem reinstall serva ale dalej nic :(((((((( znaczy robiłem takiego reinstalla..

robilem reinstal itd... potm w sysinsatll zmieniam ip na moje z koncowka .100 a potem wchode do navicat a tam mam moje stare konta,item_proto mob_proto itd to raczej to nie byl pelny reinstall.. jak zrobic pelny reinstall xD? bo nie moge coś.

Opublikowano

@up

tak wpisałem.... powiesz mi jak zrobić reinstall serva zeby w filezilli itd było czysto ;p ??? bo jak zrobie reinstall to naprawię to.

Opublikowano

tez tak mialem wyjebales jakis plik z objectu najlepiej sciagnij jakis object z alceri czy evonisa i powinno pomoc

a jesli nie to rozpakuj pliki od nowa skopiuj twoje item proto itd i to pomoze;)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano (edytowane)

coś z questami ... chyba quest z udzialem dzikiego psa ^^

sh make i powiedz czy to samo bedzie.

@down

jako quest miałem na myśli folder quest wraz z folderem obiect . -.-

Edytowane przez Yakusho
xd2ne.jpg

Opublikowano (edytowane)

nie z questami tylko z noterget w object lub state :)

mialem ten blad z parenascie razy ^^

sh make powinno pomoc

Edytowane przez BlondynX
QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

taki plik może powstać gdy w quescie mamy state o nazwie qcc...

np:

To jest ukryta treść, proszę

wtedy powstaje on w folderze /quest/obiect/questnpc/timer/

wiec nie wiem co tu jest dla Cb takim zdziwieniem ;x

xd2ne.jpg

Opublikowano

no co ty nie powiesz szerloku ;o

wgraj sobie questa o state qcc i zobacz jaki plik ci powstanie w obiect ;x a potem się wypowiadaj na ten temat.

@

noto czekamy na informacje czy sh make pomogło.

xd2ne.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...