Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] włamywanie się za pomocą ID

pukaczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Jest możliwość włamania się na konto za pomocą ID lub nicku ?? Pytam ponieważ pewna osoba na serwerze pl1 kradnie konta ,tą osobą jest PATRYK*911 . Włamuje się i kradnie konta i nie wiemy jak z tym walczyć .

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Za pomocą SID tak ale za pomocą UID? pierwsze słysze. Możliwe bo np. w biobocie należy podać UID srver i SID. Lecz wątpie by tylko UID było potrzebne. Chyba że dają mu SID to tak wosze + bug na mail i konto nasze.

Opublikowano

@UP nic z twojej wypowiedzi nie zrozumiałem -.-

Topic: za pomocą UID/nicku nie da się włamać na konto, jedynie można to zrobić za pomocą SID.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Za pomocą SID tak ale za pomocą UID? pierwsze słysze. Możliwe bo np. w biobocie należy podać UID srver i SID. Lecz wątpie by tylko UID było potrzebne. Chyba że dają mu SID to tak wosze + bug na mail i konto nasze.

Bo tak działa bot, jest to wymagane do zalogowania się na mapę.

Mimo to, bez SID, oraz wersji klienta nic ci to nie da.

Opublikowano

jakoś się da bo ciągle nam kradnie :/ a jesteśmy ``uczciwym`` klanem :)

Może keyloggery macie na kompach? -,-

Skoro wam kradnie to nieźle że cały czas macie konta :)

Ja tam radze powiązać konto z kontem na Facebooku, raz mi się to przydało :)

Opublikowano

nie wiem ale dziś się wku..rzyliśmy i zrobiliśmy mu wjazd na chatę :) odebraliśmy to co nasze i nie tylko :) chyba wiecie o co chodzi :) jego konta inne były na MMO ale podejrzewamy że kradzione

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

g... nie SID nie dawaliśmy passów nikomu i boom kont ni ma ... ale teraz wątpie żeby był w stanie coś powiedzieć :D a bug na e-mile już nie działa

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Witam ,

Jest możliwość włamania się na konto za pomocą ID lub nicku ?? Pytam ponieważ pewna osoba na serwerze pl1 kradnie konta ,tą osobą jest PATRYK*911 . Włamuje się i kradnie konta i nie wiemy jak z tym walczyć .

Tak to jest prawda kiedys też mieliśmy z tym problem, nie wiedzieliśmy jak to zrobił :/, najlepiej iść na policje :D

temp0166.png
Opublikowano

Tak to jest prawda kiedys też mieliśmy z tym problem, nie wiedzieliśmy jak to zrobił :/, najlepiej iść na policje :D

iść na policje nikt cie nie weźmie poważnie :/

Opublikowano

A jaka pewność że to on? Patryk to pożąny gracz grał dość długo z EMILem, a nie dawno mi podesłał ten link bym sie pośmiał, on nie gra już w DO, może to być jakaś osoba podszywająca sie pod niego

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Witam ,

To Ja Patryk911. Nie kradnę żadnych kont i odpierdolcie się kurwy jebane ode mnie!!! a poza tym nie miałem żadnego wjazdu na chatę dzieci z porażeniem mózgowym.

Pojeby nie kradnę żadnych kont i wypierdalać ode mnie!!! I tak poza tym nikt u mnie nie był dzieci z porażeniem mózgowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...