Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut - Łowisko] Aktywność

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie mówię, że nie odpowiadam za wszelkie bany wywołane tym sposobem! Dużo ludzi pyta się właśnie o tego "hacka"

1. Musicie mieć kilka prezentów - poczęstunków - wystarczą 4 (od znajomego)

2. Odpalacie CE i wybieracie proces swojej przeglądarki

3. Wpisujecie swoją liczbę aktywności (np. 0) i klikacie First Scan

4. Zjadacie poczęstunek i ponownie wpisujecie liczbę aktywności i klikamy Next scan

5. Ponawiamy punkt 4, aż skończą nam się poczęstunki

6. Zaznaczamy wszystkie adresy po lewej stronie i przenosimy je na dół (powinno zostać do 10 adresów - zaznaczamy ctrl)

7. Zamrażamy wszystkie i następnie zaznaczamy wszystkie (ctrl + a) i klikamy PPM -> Change record -> Value i wpisujemy np. 600

Od teraz mamy 600 aktywności! (na tym pasku u góry nie będzie pisało, że mamy 600aktywności)

Ps.: 29 tut'ek w via www :)

Kolorków nie będzie! Sorka za powtórzenia/orty/interpunkcje, piszę na szybko i z pamięci ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Na wstępie mówię, że nie odpowiadam za wszelkie bany wywołane tym sposobem! Dużo ludzi pyta się właśnie o tego "hacka"

1. Musicie mieć kilka prezentów - poczęstunków - wystarczą 4 (od znajomego)

2. Odpalacie CE i wybieracie proces swojej przeglądarki

3. Wpisujecie swoją liczbę aktywności (np. 0) i klikacie First Scan

4. Zjadacie poczęstunek i ponownie wpisujecie liczbę aktywności i klikamy Next scan

5. Ponawiamy punkt 4, aż skończą nam się poczęstunki

6. Zaznaczamy wszystkie adresy po lewej stronie i przenosimy je na dół (powinno zostać do 10 adresów - zaznaczamy ctrl)

7. Zamrażamy wszystkie i następnie zaznaczamy wszystkie (ctrl + a) i klikamy PPM -> Change record -> Value i wpisujemy np. 600

Od teraz mamy 600 aktywności! (na tym pasku u góry nie będzie pisało, że mamy 600aktywności)

Ps.: 29 tut'ek w via www :)

Kolorków nie będzie! Sorka za powtórzenia/orty/interpunkcje, piszę na szybko i z pamięci ;)

sposób ten działa tylko wizualnie, faktycznie nabija jekies wartości lecz fizycznie ich nie ma...

Opublikowano

Działa ale dostałem bana :/

Ale TuT dobry :)

Opublikowano

Jeżeli zatnie wam się gra i niemozesz wcisnąc spacji ani kliknąć nigdzie to po odswierzeniu strony macie już bana jest to nieuniknione robilem to na kazdej wersji łowiska eng -de i na ruskim wszędzie ban :)

c63705931138247248.jpg
Opublikowano

@up i 2up

Niekoniecznie ;)

Na drugim koncie wpisuje taką ilość aktywności jaka jest w pasku (0/50 - przykład - wpisuje pogrubione) i jeszcze bana nie dostałem. Na drugim koncie dostałem jak ustawiłem 666 akywności

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Działa jeszcze ten sposób? (nie mam jak sprawdzić)

Jeżeli tak to temat zostawię a jeżeli nie to zamykam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj az nie chce mis ie wierzyc juz 2 konta zostaly zbanowane moje przez ten trick a nigdy nie ustawialem wiecej niz 70-85% dostepnego zakresu . W jednym przypadku ban po 3 dniach w 2 po okolo godzinie grania. Tak wiec gra nie warta swieczki chyba bo cos za szybko namierzaja te tricki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...