Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam maga 36lvl i bardzo bym chciał zrobić nim sp1 ale zawsze na końcu brakuje mi czasu. Mógłby mi ktos pomoc?

Moje Chary:

99nos (Pin0ki0)- Łucznik 30lvl off,przez exp

99nos OsstryPL Mag 36lvl off

PL (V)ino 28lvl on

Opublikowano

Mam propozycje kup sobie dużo aniołów strózuw dla peta wydzasz chyba 123k na 99 i okolo 30 karm dla niego

Pet ci bloczy a ty przesuwasz dzwignie jak padnie to aniol przywraca go do walki z połową hp i co jakiś czas dawaj moj jesć bo traci jojalność ;]

Opublikowano (edytowane)

Jeśli nie chcesz kasy wydawać, to jak odpalą serv. to napisz do mnie to ci pomogę 4 FREE :D

@EDIT Mój nick to SharkAttack więc napisz notkę lub coś

Edytowane przez Elhant

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano (edytowane)

Siemka, ja mam taką samą prośbę jak autor tematu tylko ja mam 36 luka. Pomógłby ktoś po starcie serwa. Jak coś Pw na forum lub w grze LillKill ;d

Edytowane przez Umbro
Opublikowano (edytowane)

Ja proponuję kupić sobie na 3TS'y ok. 400 kurczaków + 10 ogromnych potów na BOSSA. Kup u Calvina podstawowe skille, na pewno 1 aoe i eq najblizsze twojemu lvlowi. Z takim wyposażeniem nawet pety są zbędnę.

Powodzenia! Jak się uda, nie zapomnij dać + ;)

@Down

To akurat napisałem do Thomka. Jeśli wiesz jak wejść w 2 osoby do cp, to po starcie serwa Ci pomogę ;d

Edytowane przez Raaaay

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

@up

Parę dni temu mi napisałeś to samo i nie mogę się wyrobić wtedy gdy jest czas odliczany ;d

@edit

Czytałem ten tut jak wejść w 2 osoby ale troszkę tego nie ogarniam ;d

Edytowane przez Umbro
Opublikowano

Jak ja robiłem sp1 to się udało. Nawet nie wiedziałem, że ludzie mają taki problem. I tu zadam pytanie tym którym braknie czasu: Czy robicie tego timespace'a z mapką?

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

zły dział. Jest specialny temat na takie pytania. Zgłaszam raporcik i proszę o zamknięcie ;). Elo Shark, brawo ze blade zrobiles xD;)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...