Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Anty-xray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo gdy wchodzę na serwer mc-dragons i włączam xray to widze miliony bloków diamentu i stali (zależy co zaznacze) pracują także żeby bloki złota redstone węgla też były w ogromnych ilościach. Ten antyxray pokazuje fałszywe bloki w milionach gdy podejdziemy do bloku diamenta (fałszywego) to gdy go kopie on zamienia się w kamień czyli fałszywe bloki .Pytanie teraz do was czy można go obejść ? A jak tak to poproszę o linka lub odpowiedź :P z góry dziękuje ł

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

Niestety, tego już nie dasz rady obejść jest to specjalny plugin który udostępnił nam kierzek1, albo że on na nasze forum nam wrzucił, także... po co czitować? :)

Opublikowano

Niestety, tego już nie dasz rady obejść jest to specjalny plugin który udostępnił nam kierzek1, albo że on na nasze forum nam wrzucił, także... po co czitować? :)

MultiPlayerCheatsforum.pl

linki zewn.

Opublikowano

Jest inny sposob zeedytuj texture packa daj wszystko przezroczyste s surowce zostaw:) sry xa bledy nie ogarnism ipada :f

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Graj lepiej uczciwie jednak jest Material Detector

http://www.minecraftforum.net/topic/193443-v17x-ellians-materialdetector-v115/

Jeżeli już ci tak zależy .

PS . Otwórz Material Detector.jar win rarem i te pliki (oprócz meta inf) wrzuć do minecraft.jar

giphy.gif

• 1 rok później...
Opublikowano

moja rada szukaj servera bez tego anty-xraya mnie bardziej denerwuje ten typ servera co dropi sie diaxyy z cobla bo jak widze np. diaxy żelazo i je kopie to cobel wylatuje a z cobla czasem diax wypada gdzie logika a gdzie sens dla czitera ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...