Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus W Loaderze

uuu

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Hmm, ja na tym skanie nie widzę żadnego wira, tym bardziej obok antywira kasperskiego, loader jest nie groźny, może przez przypadek go wyłapał. Pobierz jeszcze raz ze strony recyfer.info

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Odkrywca
Opublikowano

Tylko ze ten Kaspersky w skanerze to wersja 7.0.0.125 a ja uzywam wersji 2009 8.0.0.506 i dopiero dzisiaj rano po aktualizacji wykryło wirusa.

Admin Cienia
Opublikowano
Tylko ze ten Kaspersky w skanerze to wersja 7.0.0.125 a ja uzywam wersji 2009 8.0.0.506 i dopiero dzisiaj rano po aktualizacji wykryło wirusa.

Ok, czy w dalszym ciągu wykrywa wira przy ponownym pobraniu?

Odkrywca
Opublikowano

Tak, ściągałem z recyfer.info i z mpcforum. Wypakowuje a antywirus go automatycznie usuwa. I tak za każdym razem gdy go wypakowuje. ;( Wykrywa wirusa i usuwa wszystkie wypakowane pliki loadera ;/.

Admin Cienia
Opublikowano
Tak, ściągałem z recyfer.info i z mpcforum. Wypakowuje a antywirus go automatycznie usuwa. I tak za każdym razem gdy go wypakowuje. ;( Wykrywa wirusa i usuwa wszystkie wypakowane pliki loadera ;/.

Więc albo zrezygnujesz z testoreone, dodasz loadera do wyjatków lub zmienisz antywira. :)

Opublikowano

skany;

loader.exe link

c19h28o2 link

niewiem czy to sa grozne wirusy ale przedtem chyba nie bylo wirusow w testosteronie

sry za bledy itp ale polowa klawiatury mi nie dziala//

xX_DevilGoku_Xx.png
Weteran
Opublikowano

Nic groźnego. Wyłącz na chwile ochrone, pobierz plik, dodaj do wyjątków i gotowe..

...

Opublikowano
Witam!

Gdy dzisiaj chciałem pograć w silka i odpaliłem loadera Kaspersky wykrył w nim wirusa i usunął go automatycznie. ;/

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/6655...e62c-1246765004

Niby nic w nim nie ma, ale antywirus usunął wszystkie pliki wypakowane z loadera.

Ma ktoś możne jakiegoś innego loadera oprócz Testosterone lub wie jak rozwiązać ten problem?

Na skanie nic nie masz ale mozliwe ze cos na kompie zainfekowalo ci loader i kasperak go usunal.

Radze na nocke zostawic skanowanie kompa;]

@EDIT To co wyzej to kupa..:P

Te wiry to raczej nie grozne. AV chyba wykrywa to co z loadera injectuje w silka i to nie grozne.

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

jak czytam wasze odpowiedzi to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać -.- jak nie macie pojęcia o co kaman to przynajmniej nie róbcie z siebie durni

i tak nawiasem też mam tego wirusa

// l@l

1. Nie obrażaj ludzi.

2. No to powiedz "o co kaman"

Admin Cienia
Opublikowano

Ok nie spamować już, co miało być, zostało wyjaśnione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...