Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] Killer zapraszam na testy serwera.

agronm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b_560_95_3.png

Witam.

CHciałbym wszystkich zaprosić na testy naszego serwera, chodzi oczywiście o granie a przy tym sprawdzenie poprawności ustawień PErmissions oraz wytrzymałości serwera na obciążenie graczami. Jeśli serwer pomyślnie przejdzie wstępny testy to zostanie otwarty oficjalnie w Niedzielę. Oczywiście to co zrobicie i zarobicie w czasie testów zostanie dla was. Wszelkie uwagi/błędy proszę zgłaszać na TS lub podanym w grze Forum(warto się zarejstrować jeśli będziecie chcieli u nas zostać i poznać więcej informacji).

Proszę się nie dziwić, że niektóre sprawy nie są dokończone: wystawianie działek, oprawa spawna, sklepy 'adminowskie' i npc, nieskończony konfig Heroes, ale mamy jeszcze chwilkę i wszystko zostanie skończone.

Co nas wyróżnia.

Jesteśmy dojrzałymi graczami i ludzmi (po 30) i założyliśmy taki oto serwer:

- RPG osadzony w klimacie Średniowiecza

- charakterystyczne addony umożliwijące zabawę w RPG: klasy, questy, grupy, gildie, levele, npc itd.

- addony zabezpieczające naszą własność, ale uwaga jeśli budujecie się gdziekolwiek i nie zabezpieczacie skrzynek to się o nie sami martwcie

- będziemy zlecać zadania dla graczy których wykonanie będzie nagradzane, chcemy żeby nasz swiat się rozrastał w uporządkowany sposób

- nie lubimy cziterów, wpierw banujemy a potem zadajemy pytania

- i wiele inncyh które w tej chwili pouciekały z głowy

WERSJA: 1.7.3

PVP: POZA MIASTAMI

POTWORY: WŁACZONE

ZWIERZĘTA: WŁĄCZONE

WL: BRAK

VIP: MOŻLIWOŚĆ KLASY

NETHER: TAK

SLOTY: AKTUALNIE 50 BĘDZIE ZWIĘKSZANE

Oczekujemy od was sprawdzenia poprawności funkcjonowania Permissions i addonów oraz wydajności serwera (lagi etc).

Zapraszamy do sprawdzenia i podzielenia się spostrzeżeniami.

Adres serwera to: killer.s.playcraft.pl

Adres TS3 to: killer.s.playcraft.pl

b_560_95_3.png

ZAPRASZAM NA NAJLEPSZY SERWER RPG MINECRAFTA: KILLER.S.PLAYCRAFT.PL

b_560_95_1.png

Opublikowano

Bardzo dobry serwer,idealny wybór pluginów i wspaniała mapa.Naprawdę serwer godny polecenia i grania.

Zapomniałem napisać ze serwer jest ciągle w budowie wiec ciągle dochodzą nowe budowle.I jeszcze raz polecam.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Serwer 0 .

Admin wyzywa bez powodu ,

Ma graczy gdzieś <głęboko..>

Ortografia admina - 6lat.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Duzycheater: podaj imie admina i swoje w grze to wyciagne logi i wkleje na forum. Ale o czym ja mowie pewnie nie masz odwagi bo wyssales swojego posta z palca.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Serwer do Bani... dostałem kicka za to że powiedziałem "Witam" a gdy próbowałem znowu wejść to Admin powiedział "Wypierdalaj".... TOTALNY BADZIEW!

eune

Opublikowano

Karolenko się zalogował i zaczął wszystki wyzywać od $%&&*^% po kicku i pierwszym ostrzezeniu wszedl ponownie i robił to samo... co w tym dziwnego że dostałeś bana?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Server w zupełności polecam. Kultura na serverze, nowe budowle. Hmm co będę się rozpisywał. Wbij i sam zobacz

Opublikowano

Serwer należy do najlepszych.

Administracja jest niezastąpiona

Gracze postępują według zasad

Zero lagów

Polecam gorąco !!

Opublikowano

Już tak nie słodzcie.

Kulture wprowadzam banami, pierwsze poleciały.

A jak ja lubię banować xrayowców ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

naprawdę fajny serwer można mieć swój zamek

admin z tego co widziałem sprawiedliwie rozdaje bany

można się ostro potłuc więc proszę żeby żadne płaczki co za swoją śmierć będą leciały do admina na skargę ( chociaż i tak to nic nie da :D ) żeby nie wbijały na ten serwer i poszły grać na freebuildzie

Opublikowano

Hmm dziwi mnie jedna rzecz... Mam konto premium, nazywam się MeFisto, i gdy próbuję się zarejestrować pisze, że ta nazwa konta jest już zarejestrowana, ale nie będę robił nowego konta za 60zł, żeby zagrać na tym serwie. Może mi ktoś pomóc? GG: 11108196

Opublikowano

MeFisto: prawdopodobnie ktos juz stworzyl u nas konto na serwerze, a poniewaz moga wchodzi ludzie bez premium to się mogło tak zdarzyć.

Jak będę mógł skorzystać z gg to się do Ciebie odezwę.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Serw spodobal mi sie od wejscia lecz dostalem bana za x rey bo kopalem z kumplami w jaskini dnooo admnistracja

Opublikowano

Serwer jes postawiony przez ludzi z którymi już grałem wcześnij i uważam że są dorosli do postawienia serwera i na pewno Ban nie poleci bez powodu :) najlepiej bedzie jak bedziecie sie dogadywać z adminami przez Ts3 to wtedy niebedzie najmniejszych problemów :)

Pozdrawiam Trenx95

:)

Opublikowano

zizuu napisał: Serw spodobal mi sie od wejscia lecz dostalem bana za x rey bo kopalem z kumplami w jaskini dnooo admnistracja

To po co używasz xraya czy tam przezroczystych tekstur.

Banda małolatów myśli, że jest niewykrywalna i jak rozgladają się po litych ścianach a potem kopią prosto do najbliższych diamentów to jest wszystko w porządku.

Czytaj regulamin: 20. Każdy czit ułatwiający grę, czy dający przewagę nad innymi = BAN na stałe bez możliwości odwołania.

To samo napisane na SPAWNIE.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Trwają prace nad nowym ulepszonym hero a prawdopodobnie w najbliższych dniach będzie wgrany na serwer możliwe ze jeszcze dziś ,więc zapraszam do gry.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Hero w trakcie testów więc serwer jest co chwila wyłączany.

Dam znać jak skończymy.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...