Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Książki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WAŚCI! Przychodzę z problemem. Nie mam co czytać no i liczę na waszą pomoc. Interesuje mnie tematyka przygodowa, najlepiej coś podobnego do Robinsona Kruzoe, coś jak dziennik rozbitka - gość rozbija się na bezludnej wyspie i powoli opisuje jak sobie radzi. Może być to fantastyka ale najlepiej by było gdyby książka była oparta na faktach (za dużo wymagam :O). Liczę na waszą pomoc i pozdrawiam Cruel! :D

Opublikowano

Polecam ci "Metro 2033", wiem że to nie książka przygodowa, bardziej fantastyka, ale jest warta uwagi. Poczytaj recenzję na necie, może cię zaciekawi :) .

Opublikowano

liczyłem na więcej odpowiedzi, ale w sumie to pytanie o książki, jakby było o gatunek gry to bym miał niezły spam, w każdym razie dzięki :0

Opublikowano

Polecam Ci książke : "Ja, inkwizytor: Bicz Boży" I reszte książek z tego cyklu :) . Napisał je Jacek Piekara. Są pisane fajnym językiem . I co najważniejsze dla Ciebie mówią o sposobie postepowania wladz śledczych kościoła w XIII wieku. Książki mają gdzies po 250 + str. - Mnie tak pochłonęły że 3 w jedną dobę :D.

rozprowaczsynaturka.jpg