Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] KingdomCraft - Czysty RPG - Craftserve (10 slotów będzie powiększane)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Na szybko chciałbym napisać Wam, co będziecie mogli znaleźć na naszym nowym serwerze - KingdomCraft. Serwer jest hostowany na craftserve.pl, więc lagów praktycznie nie będzie. Mogę najpierw opowiedzieć Wam o niektórych ciekawych pluginach które tam się pojawią:

- Musimy jeść co jakiś czas, by przeżyć

- Możemy pić wodę i mleko (wiadra)

- Możemy zostać Łucznikiem, Magiem, Kapłanem, Wojownikiem. Każda z klas ma własne umiejętności!

(Łucznik - specjalne strzały, hak

Mag - Czary ofensywne

Kapłan - Leczenie, przyzywanie wilków, buffy

Wojownik - Sprint, Supersiła) A to nie wszystko. Skilli jest trochę więcej :)

- Zainstalowany jest plugin na prace, czyli wszystkim znany "Jobs".

- Na serwerze będą NPC (Kowal, Strażnik, Medyk)

- Npc z questami

- Ekonomia, czyli sklepy, szklarnie, farmy...

- Anti-X-Ray

- McMMO :)

- Możliwość tworzenia magicznych run, które mają różne zastosowania! (Runecraft)

- Autozapis serwera dzięki któremu nie będzie cofek

A to nie wszystko!

Przepraszam, że tak mało, ale to tylko na szybko i aktualizacje będą dodawane. Trochę później skoloryzuję, dodam grafiki, itp. Pozdrawiam :)

PS. Gracze będą mogli dla klimatu dodać pewny texturepack, który wraz z publikacją zostanie ukazany. Dość popularny, a nadałby klimatu :)

PS2. Wiem, że 10 slotów to strasznie mało, ale naprawdę będziemy powiększać, i jakoś sobie poradzimy.

Mag:

http://www.youtube.com/watch?v=dHLN-mQP2DY&feature=channel_video_title

Edytowane przez Uniq

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano (edytowane)

trzymam kciuki zapowiada sie zajebi*** serwerek :D

btw: jak potrzebujecie kogos do pomocy w budowie to jestem chcetny znam sie na komendach world edit :D oraz world guard

Edytowane przez jadek
Opublikowano

Niedługo filmik przedstawiający maga ;)

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Później podamy, ale będą jeszcze npc typu kowal, strażnik. Coś się poradzi ;) I będziemy ciągle udoskonalać serwer, a jak już pisałem może dzisiaj/jutro będzie filmik z magiem ;P

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano (edytowane)

Poco piszesz o serverze który jest jeszcze nie skończony ?

Ale na pewno zagram :)

Edytowane przez xBreeD

mca.png

mca.png

mca.png POZDRO

mca.png

mca.png

Opublikowano

To tylko zapowiedź. Serwer jest w budowie, ale myślę, że wypali, bo to innowacja od tych powtarzających się serwerków...

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

We wrześniu mamy kupić 20 slotów, a jeżeli będzie więcej graczy i oczywiście jakiekolwiek dotacje ^^ to może pozwolilibyśmy sobie na 40.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Kiedy serwer będzie "na chodzie"?Jeśli już jest to podaj IP.

Opublikowano

Zapowiada się conajmniej miodnie ;3 Czekam z niecierpliwościa ^^

Dobrze by było gdybyś mógł przeprowadzać rozmowy z graczami przed ich dodaniem do WL żeby nie wpuszczać na sewer żadnych noobów i griefów ;P

Pytanko: Co rozumiesz przez RPG?? Chodzi tylko o rozwój postaci w kilku kierunkach czy o odgrywanie akcji (questów/przygód/zadań/scenariuszy) RP znanych z np. D&D/Neuroshimy?? I czy klimat bdzie powiązany z średniowieczem czy inną epoką??

Opublikowano (edytowane)

Klimat to będzie średniowiecze. Królestwo jest za murami zamkowymi ;). Wrzuca się filmik. Mam słabego neta, ale jakoś za godzinę się wrzuci. Z góry przepraszam za mój głos, który może powodować silne wkur*ienia :)

://Edit

Dodany filmik z maga ;)

Edytowane przez Uniq

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Odświeżam. Sądzę, iż teraz to nie wypali, bo teraz wszyscy własne klienty, itp. ;) Nie wiem czy to ma jakąś nadzieję.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Przecież wystarczy na forum wkleić link do pliku minecraft.jar zawierającego wszystkie mody wymagane do grania i gotowe ;P Chętni ściągają, podmieniają i grają :) Żaden prywatny klient nie jest potrzebny.

Opublikowano (edytowane)

Serwer OFF na zawsze. Podziękujcie za to ZiNoN'owi. On przerzucił jakieś gówniane pliki freebuilda, czy coś na serwer, nie informując o tym mnie.

Czyli po prostu nie ma tych plików bo ZiNoN je usunął i wstawił gówno. Koniec. Proszę o zamknięcie.

Edytowane przez Uniq

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

• Dodaj nową pozycję...