Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantyda

Skrabix95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was.

Dziś kumpel napisał do mnie że musi zrobić postać i się wybrać do atlantydy ponieważ nbiy dropią tam perły, mówił że gdy przechodził to jakiś chinol brał tam spota i mu poleciała biała perła. Napisałem ten temat ponieważ chcę się dowiedzieć czy to rzeczywiście prawda. Tak więc proszę o odpowiedź i bez spamu. A i jeżeli naprawdę lecą tam perły to z jakich mobów która? Z góry dzięki za odp.

Gość Sanuyem
Opublikowano

Skoro jesteśmy przy temacie Atlantydy. Mógł by ktoś powiedzieć co dropi z tych silniejszych mobów (Podobnych do ludzi). Konkretnie chodzi serwer YT2SF.

Gość Sanuyem
Opublikowano

Moim zdaniem to jest kłamstwo. Sam wiem jak chinole robia itemki na +9... Chociaż sporo chinoli widziałem już w Atlantydzie, może dropia tam perły (w co nie wierze), albo tylko expią.

Opublikowano

Ludzie co wy odwalacie -,- na spolszczeniu da sie wejsc tam tylko trzeba mieć clienta min 2008 rok... widac tam moby(z wyjątkiem tych 80lvl tzn tych "ludzi ninja" exp piekny niewiem jak co ale ja tam sie expie... ;P

A jak z tamtąd wyjsc? banalka... wystarczy mieć MH i w nim wpisać koordy: 100/35 i cie przenosi do niewidzialnego na spolszczeniu teleporta.... Proste??

Co do dropu z tych ludzi ninja.. Drop taki sam jak u postaci 86+ czyli malze,army,itemy+6 do 54lvl ,,, + do tego dropią te księgi dzięki którym mozesz ulepszyć bojowego+9 na epic'a (zwoje kontrataku chyba nie jestem pewny co do nazwy) ...

To wszystko na ten temat mam do powiedzenia -,-

Opublikowano
Ludzie co wy odwalacie -,- na spolszczeniu da sie wejsc tam tylko trzeba mieć clienta min 2008 rok... widac tam moby(z wyjątkiem tych 80lvl tzn tych "ludzi ninja" exp piekny niewiem jak co ale ja tam sie expie... ;P

A jak z tamtąd wyjsc? banalka... wystarczy mieć MH i w nim wpisać koordy: 100/35 i cie przenosi do niewidzialnego na spolszczeniu teleporta.... Proste??

Co do dropu z tych ludzi ninja.. Drop taki sam jak u postaci 86+ czyli malze,army,itemy+6 do 54lvl ,,, + do tego dropią te księgi dzięki którym mozesz ulepszyć bojowego+9 na epic'a (zwoje kontrataku chyba nie jestem pewny co do nazwy) ...

To wszystko na ten temat mam do powiedzenia -,-

Powiedz mi tylko na jakie moby mam tam iść ? mam 80lvl body wszystkie skille P oprócz szarży

Opublikowano

daj filmik ja tam expisz albo ss bo nie chce tam wejść i baybay har

edit. hmm a dalby ktoś linka do downloadu

Gość Sanuyem
Opublikowano

A ściągnąłeś chińska wersję? Wchodzi się tylko przez Orki na chińskim cliencie.

Gość Sanuyem
Opublikowano

Jesteś pewien? Na YT2SF nie widziałem jeszcze nikogo z cesarką. ;f Śmiem wątpić, że one w ogóle tam dropią.

Gość Sanuyem
Opublikowano

W Atlantydzie nie ma 9 ogonów. ;f

Opublikowano

da mi ktoś linka do downloadu clienta bo mi błędy wyskakują na tej stronce moge tylko wejść na strone startową

Opublikowano

Eh prosilem bez spamu. bo widze ze zaczyna sie robic. pytalem czy dropia perly w atlantydzie i jak tak to z czego. narazie niewidze odpowiedzi na ten temat od wiekszosci... potrzebuje pare odp

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...