Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Anty-wirus jest najlepszy

Error65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płatny czy darmowy? wg. mnie dobry jest kaspersky albo nod32, z darmowych avast (wyrobił sobie pewną reputację ale nie narzekam na niego), avg, mse

@down: comodo to akurat bardziej firewall, ja jadę na avaście 2 lata, żadnego formata i komp wciąż działa

1280314365-U1.png

Opublikowano

Płatny czy darmowy? wg. mnie dobry jest kaspersky albo nod32, z darmowych avast (wyrobił sobie pewną reputację ale nie narzekam na niego), avg, mse

Kaspersky - pomija wiele istotnych wirusow mimo aktualnej bazy wirusow :)

Nod32 - pomija wirusy , keylogi itd.

Avast - falszywe alarmy, prosby o usuniecie plikow czasem nawet systemowych ... potem gwarantowany format systemu ;).

AVG - mialem i lubilo cyrki wyprawiac z systemem.

@ TOPIC

COMODO INTERNET SECURITY - bierz i nie pierdol :D . Bedzie wypytywac na poczatku , ale jak zapamieta reguly to bedziesz mial spokoj z pytaniami az do czasu nastepnych podejrzanych plikow. Co on nam daje ? Poczucie bezpieczenstwa gdyz nie dopusci do uruchomienia jakiegos syfu bez naszej zgody :). Dodatkowo wirus nie moze go zamknac w procesach bo jest super adminem :D.

jqeuR.png

Opublikowano

Bierz Norton Internet Security.

Nie mam formata od roku, wszystko ładnie płynnie chodzi.

+skaner jest bardzo dobry.

Ten antywirus znajduje się na liście najlepszych antywirusów na świecie.

Jeśli męczyć cię będzie wieczne ściąganie i resety triala:

http://www.youtube.com/watch?v=qg2vhB6hMoA

Mam nadzieje że pomogłem jakby co to zbieram +

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Najlepszym obecnie płatnym antivirusem jest G Data.

We wszystkich testach wypada znakomicie i plasuje się zawsze w miejscach 1-3.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

AVG (użytkowałem z rok i nie mam większych zastrzeżeń), Avast, whatever kurwa. Prawie każdy z nas nie wchodzi codziennie na super extra strony z trojanami i innymi gównami. Nie otwiera plików unknow. Po prostu nie robi nic takiego do czego był by mu potrzebny najlepszy antywirus na świecie. Wystarczy praktycznie zainstalować byle jakie gówno (najlepiej darmowe bo nie ma po co wydawać i marnować kasy ^^) które nie zamula i spowalnia systemu ;)

Opublikowano

Darmowy- Avira, mimo że jest po angielsku ma największą bazę wirusów.

Płatny- Kaspersky albo Norto- są równe sobie.

Opublikowano

Aa... w życiu nie instaluj Avasta to jest gówno nad gównami... Koledze wykrył wirusa w pliku txt. sam napisał chyba jakąś pracę do szkoły a w tym mu wirusa wykryło

Polecam AVG sam go używałem i nadal uważam że jest on godny uwagi

Również dobry jest Comodo Internet Security też bardzo dobry antywirus.

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

To ja się odezwę ;P

Mam G Date płatną i ładne wykrywa wszystko.

Jak z płatnych to oczywiście G Data, bo ma wszystko ;p

A jak z darmowych to taki zestawik:

Avast (najnowszy)

Firewall (Comodo) Comodo Firewall

I skan na życzenie czyli MBAM Malware Bytes

Opublikowano

Ja mam od miesiąca Avasta, na razie sprawuje się dobrze, ale niektóre rzeczy mi blokował, np. musiałem go wyłączyć na czas instalacji AQQ. Wcześniej miałem ESET NODa 32, też był dobry.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Kaspersky - pomija wiele istotnych wirusow mimo aktualnej bazy wirusow :)

Nod32 - pomija wirusy , keylogi itd.

Avast - falszywe alarmy, prosby o usuniecie plikow czasem nawet systemowych ... potem gwarantowany format systemu ;).

AVG - mialem i lubilo cyrki wyprawiac z systemem.

@ TOPIC

COMODO INTERNET SECURITY - bierz i nie pierdol :D . Bedzie wypytywac na poczatku , ale jak zapamieta reguly to bedziesz mial spokoj z pytaniami az do czasu nastepnych podejrzanych plikow. Co on nam daje ? Poczucie bezpieczenstwa gdyz nie dopusci do uruchomienia jakiegos syfu bez naszej zgody :). Dodatkowo wirus nie moze go zamknac w procesach bo jest super adminem :D.

Żal mi cie chłopczyku używasz jakiegoś zaściankowego antyvira, o którym nikt nie słyszał. Mogę się założyć że nie używałeś ani jednego z tych które wymieniłeś. Ja używam Noda nigdy nie miałem problemów z kompem, siedzę w necie 5-6godz. dziennie. A co do PanaZagłady to bez komentarza :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...