Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

File > Produce File > Create DIF File... struktura tej funkcji polega na tym że pobiera wszystkie bajty które ty zmieniłeś i wypisuje je, z czego, na co..^^

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

o taak napewno zrozumie :D

nie ma poradnika jak zrobic difa bo difa sie nie robi tylko difa sie szuka i edytuje ^^

jesli nie miales do czynienia z gamem to lepiej nie zaczynaj bo tylko nerwy sobie zepsujesz ;p

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@UP

Ja nauczyłem się właściwie w 2 dni, na własną rękę. Chcieć, to móc. Wystarczy trochę iq i resztki sprawnego mózgu.

Tuta nie ma i mam nadzieję, że nie będzie. Ciut myślenia!

Opublikowano

dzieki chlopaki

fakt nerwy sie psuje bo trzeba linijke dobra znalesc i w chuj pierdolenia.

nie wiedzialem jak sie zapisuje

Opublikowano

o taak napewno zrozumie :D

nie ma poradnika jak zrobic difa bo difa sie nie robi tylko difa sie szuka i edytuje ^^

jesli nie miales do czynienia z gamem to lepiej nie zaczynaj bo tylko nerwy sobie zepsujesz ;p

Każdy musi od czegoś zacząć, a pomyśl może chłopak ma większe iq od Ciebie i zrozumie ? Nie wiem po co ten post (twój) ja edycji game nauczyłem się w niecały dzień ;)

Your superman is here, bitch!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...