Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Plemiona

sirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pliki serwerowe, które są teraz ogólnodostępne nie są takie idealne jak mają ci z plemiona.pl, poczekaj aż do końca rozkodują ten silnik, bo czytałem chyba z miesiąc temu że pewien użytkownik MPC już trochę rozkodował i pracuje nad dalszym rozkodowaniem tego. Moim zdaniem jest to już kwestia czasu. Więc warto poczekać na to. ;)

Opublikowano

Powiem tak, szkoda pisania, i bez sensownego zakładania tematów. Twój temat jest już chyba tysięczny, o tym samym. Ciągle tylko gadanie i gadanie, jak co do czego to albo znikacie, albo piszecie że coś nie wypaliło. Więc daj sobie spokój i nie zaśmiecaj już forum.

Opublikowano

Dobra, wiec startuje server jutro o godzinie 12-13.Czyli 27.08.11r. Ale niejestem pewny co do szbkości servera ale jak narazie mi sie wydaje ze bedzie dobrze

IP serva

http://tribulire.dyndns.org/

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

radze zrobić na hamachi bo o taki serwer mogą cię posądzić o prawa autorskie ;)

radze zrobić na hamachi bo o taki serwer mogą cię posądzić o prawa autorskie ;)

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Ja zobaczę może zagram na serverze bo na plemionach nie gram bo nie przepadam ...

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Server działa tylko musze dokończyc jeszcze mała poprawke ze szlachcicem.A server mujsi byc wyłączony o 12-13 odpale odrazu bedzie reset wszystkich kont.

@edit Server włączony można już grac;]

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

Może podwiększe budowle na start,o troche ,żebyście mogli szybciej zacząć ;p

@down jest ustawione na 200 ,szybko jest.jak dam szybciej to przez noc ktos moze przejac sporo wiosek ;[

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

Serwer Całkiem niezły, ale wejdź do mojego tuta o silniku i zabezpiecz go, bo masz poważną wtopę...

Opublikowano

Dziś zamykam. Jak się wyrobisz to pw i otworzę. Sorry, ale chcę troszkę spam ograniczyć. ^.-

Jbc. otworzę Ci ten temat jutro od 8-9:30 lub "dopiero" o 12/13 (o 10 rozpoczęcie roku), ale i tak napisz pw jak serw będzie działać.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...