Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy W Loaderze

Przemczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem - nie dzialaja mi zadne komendy w loaderze. Przeinstalowywalem loadera wiele razy ale nadal dzieje sie to samo. Myslalem ze to wina mojego autologina, ale po restarcie serva wbilem za pierwszym razem sam i nadal nie dzialaly komendy. Moj kumpel ma to samo, nie wiem co sie dzieje. Prosze o pomoc :)

Opublikowano

jak uzywasz auto logina i wlaczasz przez niego to tak bedzie musisz pierw odpalic loadera a pozniej auto logina!

tez tak mialem to tak robilem ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano
to usun i wyjedz z kraju ...

zawsze jakies rozwiazanie....

Sciagnij z recyfer.info i rozpakuj od nowa i wyczysc stare configi z silka a jak nie pomoze to przeinstaluj silka a jak to nie pomoze to @UP

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

hmm.. a ja przeniesiesz silka na inna partycje (tylko czystego) i do niego wypakujesz loadera?

sprobuj przeinstalowac jeszcze net framework 2.0 a nastepnie 3.5

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

oni musieli dzis cos zrobic jak wylaczyli server bo ja tez tak mam :) pozdrawiam.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

A więc zrobiłem wczoraj tak ze usunełem wszyskie pliki z Loadera i sciagnełem z recyfera stronki loadera i teraz już mi śmiga git , nawet nie musisz wpisywać do tego pliku txt ServerNormal=0 i chodzi elegancko. Pozdrawiam!

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Dalej nie chodzi... Raz na jakis czas mi dzialaja ale bardzo rzadko. Usuwalem wszystkie pliki loadera, wgrywalem od nowa i nic. Zrobilem reinstall silka, wgralem loadera i dalej to samo...

Opublikowano

no to juz nie wiem , jak mi nie chodzily to tylko zainstalowalem jeszcze ran loadera i juz chodzilo do tej pory jak jest teraz jakis virus i nie moge uzywac go ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano
może poczekaj do udate,i przy nowej wersji bd ci chodzić

Ja tez tak mysle ze bedzie to samo z tymi virusami co ludzie maja...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Powiem wam że też ostatnio mi się kilka razy zdarzyło że nie działały mi te komendy, trochę to utrudnia grę... Ale jeśli piszesz że nieraz Ci działają to wydaje mi się że przyczyną może być jakiś program działający w tle, bot albo auto-login

Opublikowano

No, ale mi działają normalnie komendy.... Jak uruchomię przez skrót to nie działają a z folderu działa ;P

1683786366.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...