Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wyzwanie - Rozpakuj pliki clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym, drodzy użytkownicy forum, dać wam małe wyzwanie polegające na rozpakowaniu clienta zabezpieczonych przeze mnie. Są to pliki eix/epk, które zazwyczaj rozpakowywuje się takim programem jak np. Metin2 File extractor, Metin2 file archiver lub WinEix (tak, ten ode mnie). Ten, kto rozpakuje pliki prawidłowo proszony jest o kontakt na PW. Wrzucam te pliki po to, aby sprawdzić jak skuteczne jest moje zabezpieczenie i czy jest możliwe wypakowanie tych plików. Jako nagrodę przewiduje tygodniowy limit + lub -, zależy kto co zbiera. Z góry dziękuje za zainteresowanie. Poniżej piki do pobrania:

http://www.speedyshare.com/files/30040777/UnpackIT.rar
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e9174ec611074068e860001e0256d06be9bc5ad053bf1473c77e16c75eb0d85a-1314343818

Opublikowano

watpie ze to twoje zabezpieczenie ale ok =) wiekszosci niemieckich serwerow ma takie zabezpieczene zonni by ci to rozpakowal : P

@EDIT

a jesli to lzo to jak mamy rozpakowac bez bina?

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

w tym jajku znajduja sie 4 pliki i wszystkie ze specjalnymi znakami.. ten sposob juz byl jak cos pewnie ktos doswiadczony bo to rozpakowal ;p

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

a ja juz wiem ze w tym folderze jest:

-- folder o znaku ?

- w folderze :

plik: "?"

plik: "?@"

plik: "?@%"

plik: "?@%"

ale za groma nie moge ich wydobyc ;.<

Opublikowano

No to misiek już można powiedzieć, że zabezpieczenie perfekcyjne, ale na wszelki wypadek napisz jeszcze tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/347801-szukam-kogos-kto-mi-rozpakujezapakujeedytuje-pliki/

Bardziej doświadczeni może by ogarnęli a wtedy kicha :)

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

<Buildfile version="1.1">
<Action type="create" output="C:\Documents and Settings\Michal\Pulpit\Nowy folder (5)\unpackit">
	<File archivedPath="?><:|?\?/?" type="2"><![CDATA[source\?\?]]></File>

Tyle wiadomo mi o folderach :D A czy ten magiczny plik to logo.bmp?

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Coś i KaMeR się nie kwapi do tej roboty ;) Jak i on nie daje rady no to kox. A tak wgl przyda to się do czegoś w przyszłości (związane z metinem) ??

My name is Hacker

Opublikowano

Niestety, prawdopodobnie nie ;/ Probowalem uzyc tego sposobu do zapakowania plikow clienta i jest tak - albo client nie widzi tego pliku co jest zapakowany tym sposobem albo (przy zmniejszeniu wielkosci zabezpieczenia) pliki sa mozliwe do rozpakowania. Prosze w takim razie o zamkniecie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...