Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposób Na Zarobienie Yang Na Serwerach Priv

MPCHentaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałwym wam przedstawic sposób który ułatwil mi zdobywanie yang.Więc tak sposób jest Prosty sciągamy ze strony www.metin2mod.tk MOD SF 2011 I wchodzimy przez connnct hellper lub metin2mod_SF obojętnie nie robi róznicy.Gdy sie zalogujemy wpisujemy w Chat:/cguild zakładamy gildie i wpisujemy w chat:/hack i odpalamy program do oddawania expa na gildie od 1% Najlepiej.Wpisujemy w Chat;/expbot i Tak ustawiamy AutoPot/Auto Revine/Capes lub MobLock najlepiej 5sec zalezy ile masz pelerynek.I robimy start Bot oddaje Expa i Dropi sztabki naprzykład na Pieskach ale najlepsze jest to ze jak bot oddaje expa to nikt nie moze nic zrobic na wolnym lub z innego królestwa.Ten sposób jest dobry na Serwerach:PandroanMt2,EliteMt2,DragonMt2 i VirtualMt2 ale na VirtualMt2 jest Najlepszy zysk bo dropi na pieskach i sam łapie sztabki hehe.Na VirtualMt2 po Godzinie Botowania Góra 30minut mamy po 200sztab z kazdego rodzaju hehe a pomyslec jak wy ustawic na 8h to L O L

tongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif POZDRAWIAM:MPCHentaro Jezli pomogłem daj +

Abrakadabra :D

Opublikowano

Poradnik na odwal się ... Wiesz w ógole co to jest spacja?. Wszystko się zlepia ,nie estetyczne ,brak kolorów a w dodatku spamujesz ...

Opublikowano

Tak wiem jezeli ci cos nie pasuje to nie odpisuj i nie patrz po za tym umiem uzywac spacji... <_< <_< <_< Więc Na odwal sie omg za cię sam wygladasz jak na odwal sie ......A wogole co to za Tekst:)

Opublikowano

po 1 na sam początek zarabiasz % za double post

po 2 nie odkryłeś ameryki, wiele osób to zna

po 3 napisałeś to jak bys komuś na pw tlumaczył i na odwal się, uporządkuj w krokach tutorial i upiększ go ;x

Opublikowano

1.Lether:P

2.Jezeli to wiesz to ciesze sie bardzo alee moze KTOS INNY NIE ZNA.Tego sposobu........................!!!

><><

Opublikowano

krótko i na temat. zwięźle, ale idzie z tego coś wyczytać.

mogłeś to nieco rozwinąć.

jeśli pod moim postem zobacze flamewar.

to tut ląduje w koszu + nagroda dla uczestników.

@down

wiem, że to by się stało zaraz.

Opublikowano

@Up dajesz nagrody za prawdę? Gratuluję...

Tutak jak już mówili panowie Up... Powtarzać się nie bd... ciężko się to czyta brak zastosowania interpunkcji... Radzę używać przecinków... i tak btw "enter" w niektórych miejscach bo pomógł na pewno w czytaniu...

a teraz 2 sprawa... po uj piszecie 20x ten sam tut? Na Forum MT2 w tutach jest ich z 50! Same Tutoriale "jak zarobić yang"...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !

Chciałbym wam przedstawic sposób który ułatwi mi zdobywanie yang na serwerach prywatnych ! Więc tak... sposób jest prosty, sciągamy ze strony www.metin2mod.tk MOD SF 2011 . Wchodzimy przez connnct hellper lub metin2mod_SF do gry (jak komu wygodniej).Gdy sie zalogujemy wpisujemy w Chacie: /cguild zakładamy gildie i wpisujemy w chat: /hack i odpalamy program do oddawania expa na gildie od 1% dziala najlepiej :).Wpisujemy w Chacie: /expbot i tam ustawiamy AutoPot /Auto Revine /Capes lub MobLock najlepiej 5sec zalezy ile pelerynek mestwa posiadasz.Klikamy start,bot zacznie oddawac expa i dropic sztabki. Np. na Pieskach. Najlepsze jest to ze jak bot oddaje expa to nikt nie moze nic zrobic na wolnym lub z innego królestwa.Ten sposób jest dobry na Serwerach typu:PandoraMt2,EliteMt2,DragonMt2 i VirtualMt2. Na VirtualMt2 jest najlepszy zysk bo dropi na pieskach i sam łapie sztabki .Na VirtualMt2 po okolo godzinie botowania mamy po 200 ok.sztab kazdego rodzaju. A pomyslec jak by ustawic bota na 8h :D Co by sie dzialo !

POZDRAWIAM:MPCHentaro Jezli pomogłem daj +

Czy tak nie bylo by estetyczniej

:)?

Opublikowano

Napewno nie da sie zarobic w 1 h , po 200 kazdych sztabek, a co do poradnika, Jakbys to fajnie poukładał , byłby całkiem w porządku

Opublikowano

widzialem juz kilka takich poradnikow . w ogole nie do rozczytania pierwszy raz widze poradnik na odwal sie -.-

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...