Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D&g Odpowiedz Na Pytanie Luxor9

MaaTi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakazdym razem jak załączam 3 clienty to po rownych 12h dotaje dc na 3 postaciach ... dziwne bo 100% internet mam dobryy... byc moze geymax ma jakies nowe zabezpieczenia zeby nie gracc wiecej niz iles tam godzin... przed tym za nim mi loader przestal dzialac potrafilem nie miec dc ponad 3 dni... wiec cos kombinuja i wydaje mi sie ze ta wtorkowa inspekcja bedziee kleska botow... rowniez tych co kupili silki...(ale i tak odbanuja swojezyly zlota tak ja to kiedys zrobili) czekajmy do wtorku zobaczymy......... ostatnio na mercu sie osmieszylii (Mercury :4 ban)

jak masz dostawce neostrady to co 12 godzin jest zmiana IP servera internetu nato niema co jedynie jak bys moze pogadal z dostawca to bys mial stałe... i nie bylo by tego co 12h ja tak samo mialeem

Opublikowano
Zakazdym razem jak załączam 3 clienty to po rownych 12h dotaje dc na 3 postaciach ... dziwne bo 100% internet mam dobryy... byc moze geymax ma jakies nowe zabezpieczenia zeby nie gracc wiecej niz iles tam godzin... przed tym za nim mi loader przestal dzialac potrafilem nie miec dc ponad 3 dni... wiec cos kombinuja i wydaje mi sie ze ta wtorkowa inspekcja bedziee kleska botow... rowniez tych co kupili silki...(ale i tak odbanuja swojezyly zlota tak ja to kiedys zrobili) czekajmy do wtorku zobaczymy......... ostatnio na mercu sie osmieszylii (Mercury :4 ban)

jak masz dostawce neostrady to co 12 godzin jest zmiana IP servera internetu nato niema co jedynie jak bys moze pogadal z dostawca to bys mial stałe... i nie bylo by tego co 12h ja tak samo mialeem

ziomus mam stale radiowke...odkad nie dziala poprawnie loadera tak sie dzieje ... i w tym mam problemek...xD a pozatym nie mam neo...a nastepna rzecz to to ze ja to stwierdzilem a nie prosilem o pomoc... aale z gory dzieki :****

HATE LOGING :(:s

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...