Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Garen

... sdX ... :**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was spytać czy opłaca się grać Garenem.

Jakie runki do niego proponujecie.

I jak specjalizacje powpakowywać ?

Jeśli jest jakiś tut, który to wszystko w sobie ma to prosiłbym o linka.

Opublikowano

Grałem kiedys Garenem , grało mi się nim dobrze jest on troche podobny do Tryndy w paru rzeczach , nie uzywa Many , ma fajny wirek

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/your-extensive-guide-to-tanking-as-garen-dps-build-included-63144

Polecam ten build.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

JAK MOŻE SIĘ OPŁACAĆ NAPIERDALANIE W JAKĄŚ GRE 24/H? JEŻELI GRANIE I NOŁ LAJFIENIE TO TWÓJ PRIORYTET TO SAM SOBIE ODPOWIEDZ CZY SIĘ OPŁACA

Opublikowano

@Up yyy... Off top ?

@Topic

Garen jest bardzo dobrą postacią . Może służyć jako tank i nie tylko :) . Prowadziłem go raz pod dmg i crit (infinity edge ) i wyciągałem z ulti 1000 , Q ok. 600 , E 400-500 .

Postać tą polecam :)

Opublikowano

Tak tylko ulti zależy od tego ile hp brakuje przeciwnikowi czyli ie nie bardzo dodalo ci do dmg. garen to ogólnie dobra postać teraz się nim tankuje , leci się dużo w hp ponieważ ma dobrego passywa :D Build wcześniej kolega napisał, ale jęsli się gra tankiem itemy robi się pod drużynę przeciwną :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...