Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sell Back 44 perm's

P0K3RF4C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wogóle trzeba mieć trochę nie równo pod deklem żeby kupować niepotrzebne permy

a tym bardziej je póżniej sprzedawać -.-'' Ja bym tam kupił z każdego typu broni po 2 permy i styka

a ten koleś najwyrażniej nie miał co z nx robić ... A byś się zapytał czy coś by givtnął to cisza... :)

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

heh ale to tylko na NA możliwe bo na EU nawet nie można sprzedawać większości permów, przykładowo tych kupionych za nx lub wylosowanych z black keya

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

hahah nx za free 127nx dziennie ale dużo

no tak ale jak np. ja gram w CA rok to w przeliczeniu wychodzi 45 720 nx wiec perm jak w morde strzelil dobre i to,

W dodatku za darmo, nikt im za to w morde nie da same pozytywy na tym NA trzeba bedzie kiedys spróbować pograć i tam :D

Opublikowano

Free NX i tyle...

Jeśli kończyłbym z Combatem, a nie sprzedawałbym konta też bym tak zrobił :P

EDIT

Od czego dział media ?...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Aż mnie coś bolało , z tego jak patrzyłem jak ten pojeb te fajne bronie sprzedaje .

Nie jeden chciał by takie :D

Mógł by mniej wydać na Hazardy niż permy sprzedać :D

Bardziej hazardy by się opłacały , ale jak tam woli +4 Mln. GP na chuj mu ??

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mógł by mniej wydać na Hazardy niż permy sprzedać :D

Kurde zrozumiecie ze skoro Oni mają free nx to im zwisa na co wydaja... Wiem Europejczykom jest trudno to pojać ale jednak by wypadało...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ten filmik to pikus w porównaniu do tego około 90 permów :D

@edit oczywiscie to NA

cóż ale kd nie nie zazdroszczę <3

30589.png

Opublikowano

Albo nie gracie w Ca albo piszecie to dla spamu .. kiedys był bug z renewalami za każdy kupiony renewal mozna było wygrac perma .. Tylko że ci którzy to kupili nexon cofał te wszystkie bronie ... ale jak sprzedawali to gp im sie nie cofało ...

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Z jednej strony ciekawe, jak można się takiego pozbyć ekwipunku. Pewnie ten ekwipunek to dla każdego gracza marzenie, dodac że ma rangę platinium, więc albo on nieźle zarabia, albo jego ojciec :)

Mimo tego ja już bym konto wolał oddać.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...