Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanko , czy dało by się przez uce zrobić taki myk , zęby np bow szybciej wypuszczał strzałki ??? or sword szybciej bił ??

Opublikowano

Hej :)

wiem ze chyba nie jest to dobre miejsce na tego typu pytanie ,ale potrzebuje pomocy :)

Mam SE W810i i od jakiegos czasu problem z nim , nigdy tak sie nie dzialo m otóż ... przychodzi mi np. jakis sms i nie pokazuje mi sie ta wiadomosc , a jedynie koperta u gory... i nie moge jej wgl odczytac ani nigdzie znalesc ... zaznaczam ze skrzynki nie mam zapelnionej .. nawetgdy kasuje skrzynke i zaznaczam zeby skasowac tylko nieprzeczytane wiadomosci to ta koperta znika ... nie mam pojecia co z nim nie tak :) a sluzyl mi bardzo dobrze przez tyle lat bez zadnego ale..:)

Z góry dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

Hej :)

wiem ze chyba nie jest to dobre miejsce na tego typu pytanie ,ale potrzebuje pomocy :)

Mam SE W810i i od jakiegos czasu problem z nim , nigdy tak sie nie dzialo m otóż ... przychodzi mi np. jakis sms i nie pokazuje mi sie ta wiadomosc , a jedynie koperta u gory... i nie moge jej wgl odczytac ani nigdzie znalesc ... zaznaczam ze skrzynki nie mam zapelnionej .. nawetgdy kasuje skrzynke i zaznaczam zeby skasowac tylko nieprzeczytane wiadomosci to ta koperta znika ... nie mam pojecia co z nim nie tak :) a sluzyl mi bardzo dobrze przez tyle lat bez zadnego ale..:)

Z góry dziekuje za pomoc :)

to nie miejsce na takie rzeczy :)

oblukaj ten p0roblem w dziale pogaduskzi.

a co do tematu powiem tak byl jeden program ze staggerinem blow sie bilo jak zwyklymi strzalami:)

tak szybko bez zadnego czekania poszukaj w temacie : Faq.

Pozdrawiam:)

@Zarywacz jesli niewiesz o kalonline faq to nie spamuj to dla ciebie 1 ostrz.

za drugim razem bd 14dni:)

.

Opublikowano

staggering blow mozna zrobic bez cd i bez hackow , uzywasz focus shota i w tym samym czasie staggering blow , klikasz lewym i caly czas prawy , minus jest taki ze coraz mniejszy dmg i szansa na trafienie ;/

Opublikowano

GKS nie lubi ruchu?:)

nienawidzi:)

@camy

to ty chyba zyjesz w sredniowieczu..

takie bajki mozesz cis kolega na privie.

mu chodzi o Glb.

.