Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skad on to ma

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.O O.o o.O O.o WoW..........

Jest klika możliwości może GM tylko taki ukryty...

A może jest po prostu dziany i ma tyle kasy że sobie kupił na tyle ( a co mało jest takich )

A może synek albo córeczka kogoś z G1

Tylko to mi do głowy przychodzi bo to raczej nie jest bug :O

@edit teraz mi do głowy przyszło. Może wcześniej nie wykryty skrypter ?? Ze skryptów sobie to kupił xD igdy nic nie wiadomo to że u nas na forum nie było takiego skryptu to nie znaczy ze on nie mógł mieć takiego ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wątpię żeby to było coś związanego ze skryptami, ale całkiem możliwe, że jakiś ukryty admin, bo wątpię, żeby ktoś miał tyle kasy, żeby kupić bronie na 10lat i to aż tyle ich.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

A może jest po prostu dziany i ma tyle kasy że sobie kupił na tyle ( a co mało jest takich )

@edit teraz mi do głowy przyszło. Może wcześniej nie wykryty skrypter ?? Ze skryptów sobie to kupił xD igdy nic nie wiadomo to że u nas na forum nie było takiego skryptu to nie znaczy ze on nie mógł mieć takiego ;)

Ale jeśli by to by scrypt to przecież na max 75 dni by mógł kupić... Pomyśl :) Ale sobie nakupował tego na G1, albo ktoś z rodziny od G1... Nie ma innego wytłumaczenia

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

ze skrytpow nie mogl miec tego bo tylko na 60 dni mozna kupic max w item shopie

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja kiedyś znałem kolesia który w 10 min robił 800 G1 na playspan, ale wątpię żeby to on był. Może coś sie temu kolesiowi zbugowało i pozwolę sobie zauważyć że niby taki dziany, a gra f2p.

icon_ban.gif
Opublikowano

Na 100 % jakieś tajne konto admina bo innego wyjaśnienia nie ma ... :)

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

No to radzę nicki zapamiętać bo ten pierwszy to się ostatnio wczoraj logował :( także lepiej znać bo jak się będzie na OPK jechać to lipa xD

@ no fakt skrypty tylko na max 75 dni zapomniało mi się bo dawno ich nie było xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

ja sie wlasnie zastanawiam nad hackiem o jakim nie wiemy bo ma m5pk red ktorego nie ma w mp a premki facio niema wiec ....

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ale jak mogą to robić admini skoro konta lecą na allegro po 200 stówki?

@Edit, w dodatku po co kraść jak można zakładać ;o

@Edit2, zapytałem się kolesia na allegro co sprzedaje te konto. Jak da mi odpowiedź to napisze co i jak.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Więc tak:

-chu* taki poje*... .. nadziany to kupił bo nie ma co robić (napewno grubas jak Neo I je hamburgery i gra ;) )

-Bug jakiś

-sprawa gm kolega albo coś (zazdroszcze jak bym mial to co on to japierd ale nie jestem aż takim nolifem -.- )

@poza tematem:

Witam was po długiej przerwie :P

10pu0d4.png

Opublikowano

Ja znam tą tajemnice.

Tak mam ok 270 osób i bany za to polecą.

To jest scrypt na broń na 3650 dni (all bronie w IS). Zwykłe items.bin + obejście. Nie mogę powiedzieć jak bo to za duże forum i od razu by to wycofali. Nie martwcie się jeśli tego nie wykryją to i tak po którymś z updatów przestanie to działać.

Poszukajcie to zajmie kilka minut a ja będę miał czyste sumienie że nie wkopałem tego dzieła...

WSZYSCY SIĘ MYLICIE

Miałem też napisać z zapytaniem co to jest ale dowiedziałem się:

Ja znam tą tajemnice.

Tak ma to ok 270 osób i bany za to polecą.

To jest scrypt na broń na 3650 dni (all bronie w IS). Zwykłe items.bin + obejście. Nie mogę powiedzieć jak bo to za duże forum i od razu by to zupdatowali. Nie martwcie się jeśli tego nie wykryją to i tak po którymś z updatów przestanie to działać.

Poszukajcie to zajmie kilka minut a ja będę miał czyste sumienie że nie wkopałem tego dzieła...

Zaraz powiecie "skoro wiesz i nie chcesz powiedzieć to po co tu piszesz"

Moja odp. Zapobiegam spamowi i rozważaniom na temat Adminów, kont Adminów i kradzieży itemów przez Adminów.

Dziękuję dobranoc.

Jako dowód macie aukcję na allegro...

Aha niesłuszne oskarżenia też są karalne

-------------------------------------------

Do odpalenia scryptu (kupienia broni) trzeba mieć premkę///

@DOWN nie mów nikomu kto chce ten znajdzie.

Już kilka osób próbowało mnie przekupić za tego scrypta.

Daj GG, już mam

-------------------------------------------------------------

Dla niedowiarków

Zakładam Public MPC Test Account

Podam Passy do tego konta

Zainwestuje te 4 zł (PlaySpan.Com)

I kupie Gold na 3 dni i pokaże wam scrypta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...