Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anonymus ! Atak na MPC ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedzac na samosi natknolem sie na ten oto temat , co o tym sadzicie ? Anonymus naprawde zaatakuje MPC ?!

Piszcie co otym sadzicie .

tutaj link do 'groźby' xxx

ravensygna.png
Opublikowano

HAHAHA Rozjebali System ^^ nie no nie mogę wyplułem kanapkę !!!

OMG naprawdę masakra !!!

Jakiś gówniany program, Anonimowi mówią po polsku PFFFF !!!

Nie no dowaliłeś idę się napić bo od śmiechu zaschło mi w gardle ^^

r718w5.png

Opublikowano

Ta, myśleli że im się uda?

Na forum średnio przesiaduje w jednym momencie 250 osób.

Zdarzają się momenty kiedy ta liczba jest nawet 4x większa.

Myśleli że uda im się żałosnym programem, który hmm... wysyła pakiety? zaatakować mpcforum? Rozumiem że zebrali się w nawet 100 osób ale co z tego? Nie dość że atak pewnie byl niedokladny bo niektorzy maja inaczej ustawiony zegar, to nawet jezeli udaloby im sie perfekcyjnie wyslac w jednym momencie 100 malych atakow, to nie wystarczyloby to żeby spowodowac crash.

Najwyzej spowodowaloby to minimalny lag i wszyscy pomysleliby tylko 'ahh ten moj internet' :P Po odswiezeniu strony wszystko byloby juz ok.

'Pamietajcie, jestesmy legionem.'

Moja odpowiedz: Jestescie niczym wiecej niz jedna zgraja idiotow ktora probuje przekonac innych do wspolnych atakow na cudze serwery.

Do administratora tego calego przekretu ---> jezeli tak bardzo zalezy ci na atakowaniu innych serwerow to na twoim miejscu skonstruowalbym od podstaw swojego botnet'a z wbudowanym timerem i systemem letterowania. Po skonstruowaniu takiego 'czegoś' możesz na spokojnie rozesłać to do innych osób w postaci np. bota do Metina ? Chyba jedna z najbardziej opłacalnych metod. Potem już wystarczy zobaczyć na system letterowania z przekaźnikiem na np. twój e-mail. Podać komendę przesłania danych. Tak naprawde to wyglada to dosyc prosto ale to wszystko trzeba napisac od podstaw. 'Obecna lista ip wynosi 992.' To wyciąg z mojego botnetu. Czymś takim mogę sobie najwyżej powywalać ots'y w tibii ;P Wy sami mieliscie nie rowny atak w ktorym bralo w najlepszym wypadku 100 osob ? :P Botnetem moglbys zaatakowac perfekcyjnie co do sekundy (wykluczajac opoznienie). Jak juz mowilem takim botnetem na 1000 ip (przykladowo moj) mozesz sobie najwyzej wywalic otsa w tibii i strone bez zabezpieczen :O Majac 10 000 ip mozesz juz myslec o wywaleniu portalów typu mpcforum. Jednak nie wiem czy to nadal wystarczy. Zastanawiam się czy są osoby ktore maja botneta na np. 5 000 000 ip ? :D Mozna by wypierdolic google xD

Jednak to i tak nie jest takie proste. Mam botneta, atak, jeb, wybuchlo. Botnetem mozesz najwyzej crashnac serwer/strone lub ja zlagowac. Nie mozesz zrobic nic wiecej, strona predzej czy pozniej zostanie ponownie wlaczona. Do tego dochodza zabezpieczenia, proxy, oraz oczywiscie ryzyko zostania przylapanym. Co za tym idzie wszystkie dane poleca na policje i sprawa nie bedzie juz taka zabawna.

Zapytam tylko, po jaka cholere wywalac strony/serwery?

Ktos zrobil forum zeby z niego korzystac, nie twoj interes w jaki sposob ludzie z niego korzystaja.

Czy to nie dziwne ze to forum jest tak bardzo popularne? Widac ze sie rozwinelo i duzo ludzi lubi tutaj przebywac. Sa takie osoby ktore pisza tutoriale zeby pomoc innym.

Nie braknie tez pare neo-kidow ale czy to wszystko wlasnie na tym nie polega? Bez tych 'neo-kidow' nie byloby juz tak smiesznie (wg. mnie).

Pozostawiam to bez komentarza :P

Rozpisalem sie bez sensu i wiem ze prawie nikt tego nie przeczyta bo post jest ogromny i momentami nie na temat.

Osobiscie zostawiam wszystko w rekach 'przeznaczenia'.

Stanie sie to co ma sie stac gl hf.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Po pierwsze to jakiemuś dzieciakogi się nudzilo i zrobil obrazek w gimpie.... Przecież anonymous ma waznejsze sprawy na głownie niż hackowanie g*wnianego mpc^^

Przecież oni by zniszczyli mpc w kilka minut ;x

Opublikowano

Już ktoś w to uwierzył? Ja pierdole...

Nic takiego nie będzie miało miejsca, ale jak tak bardzo chcecie to jeszcze tylko pół godzinki :P

@Edit: Sory, nie pół godzinki, tylko 12,5 godzinki :D Na kwejku było napisane, że o 9:00 (z rana) <_<

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Tyle w temacie

Sory, nie mogłem się powstrzymać.

1377774857-U369478.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...