Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za NX

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa nie zamykajcie wszystkiego po takiej odp !

Jeżeli grasz na QR i Eli to ja ci polecam [Częściej QR] Claymore lub M32

Elimination Aidy.

Innego zestawienia nie widzę .

9368_gold.png

Opublikowano

QR :

Spec+M32/Spec+claymore

Eli :

Spec+aidy

Recon vest+cyclops bandana daje dość speeda a to jest przydatne

Chciał bym ci przypomnieć,że ma tylko 5.5k NX .

A za tyle nie kupi bandanki i recona .

9368_gold.png

Opublikowano

@Omek straczy mu :)

Żeby nie było spamu

dodam inne propozycje

QR : Spec+Flame/spec+hornet

Eli : Spec+Aidy

W sumie mam 4.1 k nx i dokupię5.5 k nx. :P i kupię chyba speca + m32 i jak może kolega giftnie slota to kupi hornety :P :D

6cluij.gif

Opublikowano

W sumie mam 4.1 k nx i dokupię5.5 k nx. :P i kupię chyba speca + m32 i jak może kolega giftnie slota to kupi hornety :P :D

Ogólnie moim zdaniem szkoda ładować kasę w speca..

nie lepiej zaczekać i wbić 2LT ?

zaoszczędzisz liczmy to 3.9k NXow i kupisz wtedy claymorke xD

9368_gold.png

Opublikowano

@up

Co to jest "lateks" ? :O.

Kup p90tr na 90 dni, skoro będziesz miał ok. 10.000 nx

lateks, lateksiara - w języku potocznym spec / viper

:P

Omek zalezy jaką ma teraz rangę, bo jesli zaczyna to do 2 LT...

Kup sobie jakąś broń 90 dni, np M417 (nie pamiętam ceny) i z tym będzie Ci najlepiej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

lateks, lateksiara - w języku potocznym spec / viper

:P

Omek zalezy jaką ma teraz rangę, bo jesli zaczyna to do 2 LT...

Kup sobie jakąś broń 90 dni, np M417 (nie pamiętam ceny) i z tym będzie Ci najlepiej

CSM dzisiaj będzie, może prawie 2. Postaram się do czwartku wbiać 1LT (czy jakoś tak). Teraz lecę na myaszynówie + rpg+law+greande najlepszy+miny. I daje całkiem nieźl.e czasami staty 7/0. i 6 przeżyć jako human. i jest jakieś 2.5 k expa. ; ) CHyba zrobie, tak jak mówie, żę wbiję lvl i dopiero ;P

6cluij.gif

Opublikowano

Jak już masz speca, to polecam kupić Tobie M32 Lub Flamethrower na Quarantine. Najbardziej m32. Jesteś sam na kilku zombi, i jesteś w wejściu, strzelasz do każdego z miniguna, wyciągasz m32 i ładnie koxisz :) Jak zakupisz to idż na platinium grać i zobacz jak inni grają, to się nauczysz.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

czlowieku zbieraj na jakas bron na perma bo nie ma co dawac na tymczasowe bo to tylko chwile a sporo kasy.

Ale jak wolisz to ja bym kupil za to (9k nx bo napisales za masz 4 i kupujesz 5.)

Spec + flame + Aid Kity/Medkity

Opublikowano

ludzie po huj mu flame jak nigdzie nie zagra ?!

ja mam m32 i turerta turert trzyma zoombe a m32 napierdalam jak nie wierzysz to ci mogę pokazać

///A wytłumaczysz mi co to "huj" i "turert" ? Akurat Flame jest najczęściej używany na CF i BL, bo nawet jak nie ubije zombie od razu do dopala go do końca, zadaje spore obrażenia. Nie potrafisz grac miotaczem ogarnia to nie kwestionuj sugestii innych.

Opublikowano

CSM dzisiaj będzie, może prawie 2. Postaram się do czwartku wbiać 1LT (czy jakoś tak). Teraz lecę na myaszynówie + rpg+law+greande najlepszy+miny. I daje całkiem nieźl.e czasami staty 7/0. i 6 przeżyć jako human. i jest jakieś 2.5 k expa. ; ) CHyba zrobie, tak jak mówie, żę wbiję lvl i dopiero ;P

2LT, skoro jeszcze nie masz CSM to co ty myślisz o specu. Kup sobie exp passy, gp hazard case czy co tam wolisz. 2LT trochę Ci zajmie, ok. 150k expa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Eliminacje/Eli Pro

Cyclops Bandana - 1400 NX

Patriot Skull Mask - 1900 NX

Recon Vest - 2900 NX

P90 TR - 2900 NX

Razem: 9100 ( jak będziesz kupował przez DEO Pay to ci nie starczy, więc dokupisz sobie zamiast tego p90 tr jakieś inne smg/ar za GP

QR

Spec - 3400 NX

M32 - 3400 NX

Na 1 slot:

RPG lub MZP-1 - 800 NX

Explosives : miny

Razem: 7600 NX

up.

Jakbyś nie widział to event z wyprzedadzą Viewty Case już sie skończył

30589.png

Opublikowano

Na Quarantine na pewno nie kupuj Flame, na 90% roomach kick i mało przydatne, bo nie odpycha zombie. Spec+miny+zwykłe M32 wystarczy, ew. minigun. Na Eli spec wogle nie jest potrzebny.

Opublikowano

@2up, up

Wystarczy mieć troche skilla, i gra się na QR z flame bardzo dobrze. Po prostu trzeba to ogarniać, skakać, i żeby za tobą zombie biegało.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...