Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft Gucio [Dedyk][NO-Wl]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Więc Serwer Nie Jest Już Mój Główny H@ okazał się skończoną pałą!Pozdrowienia Od MarekBols69x

Edytowane przez MegaKIll
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam serwer chwilowo off . Admin który zakładał cube się pomylił i gracze mogli niszczyć jak i budować na całej mapce .Niedługo serwer będzie online.

@Edit motyliii

Dziękuje

@Edit2 Cuba997

O czym ty mówisz mi możesz wytłumaczyć? Serwery ci się pomyliły ; )

@Edit3 najemnik

To co ty robisz jest chore 1 na big city nie ma szkła . 2 sam zginałeś i masz do nas pretensje ? Poza tym troszkę kultury ; )

Jeżeli macie zamiar przez jedną pomyłkę nie grać czy dać nam złą opinie to powiem tylko . Każdy człowiek popełnia pomyłki!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ SERWER ONLINE @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Edytowane przez MegaKIll
Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi o to że gdy wbiłem na serwer i teleportowałem się do /warp regulamin było tam około 10 tabliczek z napisanymi tekstami typu "o 24 seks z adminami" "burdel" Gdy się spytałem o co chodzi admin napisał że "jest miło" więc wyszedłem z serwera ponieważ uznałem że jest zboczony.

Edytowane przez Cuba097
Opublikowano (edytowane)

A mi wlasnie Admnistracja podoba sie troi sie dla was a wy nic.. oni nie zrobia dwoch rzeczy naraz,a z tymi tabliczkami z tego co wiem juz tam nikt nie popsuje tego . ja gram i mi sie podoba

ADmini robia co moga a z tego co wiem tabliczek juz nie ma.. bo zrobil je jakis chory dzieciak ktory plakal ze eq stracil.;) pozdrawiam

Edytowane przez motylii

imetin_logo.png

Opublikowano

Więc ogarniamy spam

@ paxivr tak survival nie napisałem ,że FB ponieważ cała mapka by była rozkopana itp.

@ Cuba997 porostu mieliśmy problem z cuboidem i ktoś musiał wbić i pozmieniać .Teraz nie będzie już takich problemów.Mówiąc ,że jest miło nie to miałem na myśli.

@ Szyvanker wow 2 to samo ,jeżeli wam tak bardzo zależy na niszczeniu mapy, to nie u mnie . Jeżeli działka wam nie pasuje to pobudujcie się gdzieś za miastem ale nie bd odpowiadał za zniszczone domy.

@ bartusxx9 nie było mnie i ,jeden H@ dał op Młodemu i Jankowi ale gracze startują z pustym kontem bez op. Więcej z nimi problemu nie będzie 3 standardowych adminów to MarekBols69x Thaay i VipsMklik o reszcie będę was informował tutaj lub na forum jak tylko je dokończymy. Na koniec chciałem przeprosić za problemy i powiedzieć ,że każdy ADMINISTRATOR , MODERATOR będzie na początku konsultowany między naszą trójką.

@@@@@@@@@@SERWER JEST ONLINE !@@@@@@@@@@

Opublikowano (edytowane)

nie polecam. straszna lipa. survival i działki i cuboidy? ahhahaa :)

Edytowane przez TechnoLogy
2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@@@@Serwer OFF@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zmiana mapki na full SUR .

Ponieważ dużo osób ma problem ,że są działki już ich nie będzie będziecie budować gdzie chcecie i co chcecie.

Mapka zostanie całkowicie zmieniona .

Serwer będzie ok 15.00 !

Opublikowano

H@ zwykła wykorzystująca osobka która czekała ,aż wgram mu wszystkie pluginy ponieważ sam nie potrafi .

Nie grajcie tam

imetin_logo.png

Opublikowano (edytowane)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ SERVER OFFLINE FOREVER DO ZAMKNIECIA @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Edytowane przez MegaKIll
  • Dodaj nową pozycję...