Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Zmiana godziny resetu dropu!

Pan Jabłko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello!

Chciałbym was poinformować, że reset dropu nie odbywa się już w czwartki o godzinie 16:00 tylko wraz z nadejściem czwartku czyli o 00:01.

Myślę, że wielu osobom przyda się ta informacja.

Pozostaję mi życzyć wam udanego dropu...powodzenia!

Opublikowano

Dobrze że to napisałeś. Podepnę topic na jakiś czas aż większość osób się z tym zapozna.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Dobrze wiedzieć ;)

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Yyyy mylisz się to że od 0.01 jest reset dropu jest od tąd jak zaczołem grać (od kiedy jest F2P) mi w czwartki itemki dropią już od 10 jak kompa włącze i gram i to odkąd pamiętam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Yyyy mylisz się to że od 0.01 jest reset dropu jest od tąd jak zaczołem grać (od kiedy jest F2P) mi w czwartki itemki dropią już od 10 jak kompa włącze i gram i to odkąd pamiętam

Tu chodzi o godzinę...minuta po północy -.-

W czwartki minutę po północy resetuję się limit...może naucz się czytać ze zrozumieniem .

Opublikowano

u mnie to się nie sprawdziło zostawiłem TF2 w nocy ze środy na czwartek i niestety 0 itemów wytłumaczysz to ?

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Equ żaden niefart poprostu to nie prawda bo przynajmniej w ciągu 75minut powinien dropnąc 1 item a w ciągu 7 godzin dropneło 0 -.-

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Tu chodzi o godzinę...minuta po północy -.-

W czwartki minutę po północy resetuję się limit...może naucz się czytać ze zrozumieniem .

Koles chodzi mi o to ze kiedyś pisałeś ze od 16.00 się resetuje drop a wtedy już od 10 mi dropiły itemy a ta twoja nowa info. raczej mnie nie zadziwiła :/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Koles chodzi mi o to ze kiedyś pisałeś ze od 16.00 się resetuje drop a wtedy już od 10 mi dropiły itemy a ta twoja nowa info. raczej mnie nie zadziwiła :/

Mi jakoś zawsze dopiero po 16 jakieś itemy dropiły...i takie info było na każdym forum ...

Opublikowano

warto wiedzieć że jak zakupisz te 11 itemów w sklepie to już nie dropną ci. i Jest podobno jakiś limit godzin w którym mogą dropnąć itemy ? że tam ma sie kilkanaście h na dropniie? prawda to?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

warto wiedzieć że jak zakupisz te 11 itemów w sklepie to już nie dropną ci. i Jest podobno jakiś limit godzin w którym mogą dropnąć itemy ? że tam ma sie kilkanaście h na dropniie? prawda to?

na dropa masz cały tydzień nie ma limitu godzin...

Opublikowano

na dropa masz cały tydzień nie ma limitu godzin...

jesteś pewien? bo na stronie pisze że dropią od 15 do 75 minut a ja czekam 10h i nic

Gracze znajdują przedmioty w przedziale od 15 do 75 minu cytat z wiki\

kilka osób twierdzi że itemki dropią przez 10 h

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jesteś pewien? bo na stronie pisze że dropią od 15 do 75 minut a ja czekam 10h i nic

Gracze znajdują przedmioty w przedziale od 15 do 75 minu cytat z wiki\

kilka osób twierdzi że itemki dropią przez 10 h

Jak coś kupujesz w sklepie to liczy to jako drop...i jak handlujesz z kimś i ktoś Ci coś da.

Więc limit można łatwo wyczerpać poprzez takie rzeczy ...jestem pewny że przez cały tydzień można dropić.

// Odpinam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...