Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pojazdy

TwinSlave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;-) Założyłem temat - dyskusje o pojazdach, aby dowiedzieć się co o tych pojazdach myślicie.

Według mnie powinno być trochę więcej pojazdów, no i są też bugi [błędy] m.in. u mnie występuje taki bug, że jak wale w helikoptera z rpg i trafiam to on nie dostaje.

Nie wiem czy tak powinno być... Czekam na wasze opinie.

P.S. Zakładać będę dyskusje o różnych tematach więc się przyzwyczajcie ;-)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja tam ogólnie pojazdy używam tylko do przemieszczania się bo są one za łatwym celem do zniszczenia. Jedynie odrzutowce ale średnio sobie z nimi radze bo na prawdę ciężki je dobrze opanować.

であるSpidoo

Opublikowano

Up dlaczego spamujesz?!

Ja bardzo lubię pojazdy :D

Lubię jeździć transporterem mam wbitą umkę z tą wyrzutnią :) Na tej nowej mapie transporterem nabiłem sobie 15-16/1 :D

Tylko na mapie OMAN jest nie fer .. Ponieważ USA ma więcej samolotów niż RU a RU ma więcej pojazdów od USA. A przecież samoloty są lepsze...

29900.png

18590.png

29210.jpg

28107105.png

Opublikowano

Według mnie najlepszymi pojazdami są Śmigłowce szturmowe. Najbardziej lubię się bawić Apaczem na Oman. Na Oman mam taktykę że jeżeli jestem ruskim to biorę ten duży wóz (GAZ chyba) albo transporter opancerzony i jadę tam gdzie jest punkt A (ale wiadomo trochę na prawej stronie bo cię zauważą i ded :( ) czyli najbliżej lotniskowca US i strzelam do przelatujących śmigłowców, samolotów a czasem łodzi (to akurat pływające) na koniec meczu mam tak z 3000 points czasem więcej.

Na Karkand uważam że jadąc pojazdem jest zbyt niebezpiecznie (chodzi mi o czyhające RPG za ścianą, albo nad tobą. Czy ludzi którzy rzucają granaty pod pojazd a ty nawet nie wiesz gdzie są) więc jeżeli mam assault, albo snajpera to włażę na dach i strzelam do wrogów.

Na Dragon valley najbardziej lubię transportery i Śmigłowce (szturmowe i desantowe), ale jeszcze nie mam zbyt przemyślanej taktyki ponieważ nie znam jeszcze dobrze tej mapy ponieważ trochę różni się od tej z Battlefield 2.

@TwinSlave

Ja sam nie wiem jak się nauczyłem.

Po prostu od Battlefield 2 jakoś kiedy pierwszy raz latałem helikopterem to tak bez uczenia byłem PRO w helikopterach

Ja np tak szybko się nie poddaje: To znaczy: nie wyskakuje z helikoptera kiedy na celowniku ma mnie Anti Air albo Samolot. Tylko nawet kiedy mam 20 hp w helikopterze to lece do respa się naprawić. Jestem twardym skur******* :D

Opublikowano

Nie poruszam sie na oman niczym innym jak samolot lub helikopter.

Mi tam jakos bardzo latwo przyszlo prowadzenie samolotu.

Sr za ort ale mam reke w bandazu i pisze jedna reka.

OndteAw.png
Opublikowano

Najlepsze dla mnie są helikoptery szturmowe i/oraz samoloty.

Wprawę miałem już od samego początku gry(doświadczenie z serii Battlefield)i do dzisiaj potrafię "bić" nimi bez straty życia ;)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Ja nie mogę opanować helikoptera -.- Zawsze lecę do tyłu albo tracę kontrolę.

To zmien z myszki na klawisze :) Bedzie ci o wiele latwiej

OndteAw.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie do obsługi tego działka jest potrzebna 2 osoba. Właśnie ostatnio w tv sobie przez pomyłke włączyłem programik o takich samolotach i mówili, że tam siedzi strzelec, który całą broń obsługuje a u góry pilot, który tylko pilotuje a nie jak w grze, który też ma jakieś tam działka (wiem to tylko gra ale tak sobie piszę).

であるSpidoo

Opublikowano

aaaa te działko o ile się nie mylę namierza cel tak jak ten pistolecik co każda klasa ma...

であるSpidoo

Opublikowano

@UP to się nazywa tracer ;d

@Top mój rekord samolotem na omanie to 29/1 ;D <kocham te działka przeciw lotnicze ;x> w heli bojowym na omanie 25/0 w grę gram od czerwca ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Mam pytanie na temat samolotów

1.Czy chowa sie jakos podwozie w samolocie i czy to utrudnia latanie

2.Jak sie startuje pionowo

Bede bardzo wdzieczny za szybka odpowiedz

Opublikowano

fajny jest helikopter na Dragon Valley ten minibird czy coś takiego ;)

@endziu

ja gram od początku bety i zdarza mi się mieć 32/3

xcdhv.png

super sygna by babycham

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...